Deliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven


Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Veel restaurants zijn weliswaar weer gedeeltelijk open, maar de effecten van coronacrisis zijn veel bedrijven nog niet te boven. Daarom kunnen klanten van Deliveroo nu een donatie doen aan restaurants bij het afrekenen van hun bestelling en zo lokale restaurants ondersteunen. Klanten kunnen bij het afrekenen het bedrag naar boven af te ronden of een vast bedrag te doneren. De volledige donatie komt ten goede aan het restaurant.

Deliveroo Nederland zelf laat weten dat het de eerste €10.000 aan fooien zal verdubbelen. Stijn Verstijnen, General Manager, Deliveroo Nederland, daarover: "Ons bedrijf is gebaseerd op het ondersteunen van lokale restaurants, zowel groot als klein, en we helpen deze bedrijven te groeien door bezorging. Door de coronacrisis en de maatregelen zijn veel bedrijven voor grote uitdagingen komen te staan. Onze focus ligt op hoe we lokale restaurants het beste kunnen helpen om door deze moeilijke tijden te komen. Vandaar de app.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid