Delta Wines met Gato Negro wijnpartner van Concert at Sea


Festival - Delta Wines is met het Chileense merk Gato Negro van wijnproducent VSPT Wine Group, wijnpartner van Concert at Sea. Tijdens het driedaags muziekfestival op de Brouwersdam in Zeeland worden de Gato Negro wijnen geschonken bij alle barren. Ook is er speciale 'Gato Negro Wijnbar & Bites' op het strand, waar ook de nieuwe alcoholvrije Gato Negro Sauvignon Blanc wordt geschonken.

Concert at Sea is niet alleen een muziekfestival, tevens zijn er tal van andere activiteiten. Elk jaar gebeurt er wel iets bijzonders, zowel op het podium als ervoor. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft. Headliners dit jaar zijn o.a.: Anouk, Guus Meeuwis, Goldband, George Ezra, Di-rect & Residentie Orkest, De Jeugd van Tegenwoordig en BLØF.

Delta Wines

Delta Wines is een internationaal georiënteerde marktspeler in wijn, met een belangrijke rol op de Nederlandse markt. Het bedrijf omvat acht autonome bedrijven in 6 landen, te weten Nederland, België, Polen, Tsjechië, Finland en Noorwegen. Jaarlijks verkoopt Delta Wines meer dan 85 miljoen flessen.

Bron: Delta Wines/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Medaillewinnaars alcoholvrije dranken 2024 bekend

Verkiezing - De grootste alcoholvrije drankencompetitie ter wereld heeft de medaillewinnaars voor 2024 bekend gemaakt. De winnaars zijn bekend geworden na het beoordelen van zo’n 450 alcoholvrije producten, van wijnen, sterke dranken en bieren tot kombucha's, aperitieven en cocktails. De producten werden deze maand in Londen door diverse panels van topproevers.

Lees berichtDerde editie van drankenfestival Art of Drinks

Event - The Art of Drinks is terug voor zijn derde editie. Het jaarlijkse drankenfestival, dat in het wekend van 28 oktober plaatsvindt in de Gashouder op het Westerpark is de plek om nieuwe spirits te ontdekken of met vrienden te proosten met verrassende dranken. En met bijna 90 stands, proefpaspoorten en een innovatieplein valt er veel te ontdekken.

Lees bericht

11 wijnmakers uit Lage Landen bekroond met ereprijs

Wijnkeuring - Stichting Wijninstituut Nederland heeft elf wijngaardeniers uit Nederland en België een ereprijs toegekend. De ereprijzen zijn gekoppeld aan de uitslag van de Wijnkeuring van de Lage Landen 2023. De makers van wijnen met de hoogste score in elke categorie ontvangen deze bijbehorende prijs.

Lees berichtPinkpop krijgt eigen bier van nieuw brouwhuis Brand

Brouwerij – Flexibel inspelen op de markt voor speciaalbieren wil brouwerij Brand en met de opening van het nieuwe brouwhuis gaat het merk hiermee gelijk aan de slag. Zo krijgt muziekfestival Pinkpop een eigen bier en komt Brand Imperator, het oudste speciaalbier van Nederland, weer terug op de markt.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid