Diageo introduceert cocktailtap in Nederland


De cocktailtap maakt het horecaondernemers mogelijk om snel cocktails van hoge kwaliteit te maken

Cocktails - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri.

De cocktailtap maakt het horecaondernemers mogelijk om snel cocktails van hoge kwaliteit te maken. Cocktails worden steeds vaker gedronken en het is belangrijk dat die van constante kwaliteit wordt geserveerd. Investeren in cocktailtrainingen is een optie, maar is vaak een dure aangelegenheid. Met de tap kunnen er zes cocktails gemaakt worden in de tijd die het normaal kost om één Espresso Martini te shaken, laat Diageo weten.

De cocktailtaps staan al in meer dan 4000 zaken in het Verenigd Koninkrijk staan. In komt die dus ook beschikbaar voor de Nederlandse markt. “We willen de momenten aan de bar leuker maken door heerlijke cocktails aan te bieden die horecaondernemers gemakkelijk kunnen maken”, aldus Olivier Percy, Commercial Head van On Trade BeNeLux. De cocktailtaps bevatten een geavanceerde Bag-In-Box technologie die zorgt voor een snelle uitgifte van cocktails tijdens piekuren en evenementen. De technologie zorgt voor gekoelde cocktails met een schuimlaag die niet van geshaked cocktails te onderscheiden zijn, aldus Diageo.

Bron: Diageo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsWoodford Reserve Old Fashioned Week 2023

Event - Van 12 tot en met 19 november is het Woodford Reserve Old Fashioned Week. Tijdens deze week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven. Voor whiskeyliefhebbers de ideale manier om innovatieve twists uit te proberen of zelf de ultieme Old Fashioned te maken.

Lees bericht

Diageo komt met acht limited editions single malts whisky’s

Introductie - Drankproducent Diageo lanceert donderdag “Spirited Xchange”, de Special Releases Single Malt Scotch Whisky-collectie van 2023. De collectie, bestaande uit acht exclusieve single malt whisky’s, komt tot leven door de unieke illustraties op het verpakkingsmateriaal, gecreëerd door kunstenaars.

Lees bericht
Whiskyplatform Malts.com start in Nederland en België

Gedistilleerd - Malts.com, is het nieuwe online verzamelpunt voor de whiskyliefhebber. Op het platform is alles te vinden over de meest exclusieve Schotse whisky’s, maar kan ook de beginnende whiskyliefhebber terecht. Het platform staat daarnaast in direct contact met de whisky-distilleerderijen, zodat een bestelling plaatsen of zelfs een tripje naar de makers geen probleem is.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid