Diageo lanceert nieuw B2B-kennisplatform DIAGEO One


Een platform waar ondernemers tips, inspiratie en achtergronden kunnen vinden over de merken van Diageo

Platform - Diageo introduceert DIAGEO One, een B2B-ondersteuningsplatform, waar eigenaren van slijterijen en horeca 24 uur per dag terecht kunnen voor onder meer exclusieve trainingsvideo's, recepten, social media materiaal, speciale aanbiedingen, trends updates. Ook het bestellen van Diageo producten via hun reguliere groothandel kan met DIAGO One.

Met de lancering van DIAGEO One wil de drankproducent de relatie met haar afnemers verder verdiepen. Robert-Jan Werkhoven, Head of Business Transformation: ‘Na twee zware jaren gaat voor de horeca een nieuw seizoen van start. We hebben DIAGEO One gelanceerd om afnemers nog betere ondersteuning te bieden in het runnen van hun bedrijf. Zo kunnen eigenaren gemakkelijk op het platform terecht voor speciale aanbiedingen of POS materiaal.’

One-stop-shop

Alle geregistreerde pubs, clubs, bars en restaurants hebben op het platform exclusief toegang tot de opleidingsvideo's van de Diageo Bar Academy. Met deze video’s kun je als eigenaar je barpersoneel trainen en zelf inspiratie opdoen voor drankjes. Zo kan iedereen een Instagram-waardig drankje serveren. Op het DIAGEO One platform kunnen afnemers ook terecht voor achtergrondinformatie over Diageo-merken en tips over de ‘perfect serve’, zodat medewerkers hun klanten hier alles over kunnen vertellen. Er verschijnen daarnaast regelmatig updates met het laatste nieuws uit de markt en praktische tips van ervaringsdeskundigen, welke zijn afgestemd op de tijd van het jaar, evenementen, feestdagen en actuele ontwikkelingen. Zo kunnen Diageo-afnemers en eigenaren van Diageo-verkooppunten op DIAGEO One onder meer artikelen vinden over de inzet van een buitenbar of cocktail-inspiraties opdoen voor op het terras.

Bron: Diageo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid