Digitaal inspiratiemagazine voor sterrensauzen


Industrie – Unilever Food Solutions heeft een digitaal inspiratiemagazine uitgebracht dat geheel in het teken staat van het bereiden van saus. De sterrenchefs Onno Kokmeijer van Ciel Bleu (Okura) en Erik van Loo van het Rotterdamse restaurant Parkheuvel geven in deze eerste uitgave hun visie op het gebruik van basissauzen. Het magazine helpt en inspireert professionele koks bij het maken van goede sauzen. Want saus geeft signatuur aan je gerecht. ‘Het kost tijd en energie een perfecte saus te leren maken, maar saus speelt een heel belangrijke rol bij het gerecht’, zegt Kokmeijer in de uitgave. In de november editie van FoodClicks is een reportage te zien van de Finse fabriek, waar de basissauzen worden geproduceerd. Veel koks zien het nog als een drempel om te werken met basissauzen, terwijl dit juist niet ten koste hoeft te gaan van de eigen signatuur, maar wel veel tijd bespaard. In de eerste editie staan elf recepten. De recepten zijn te lezen en te downloaden. Tevens er kan worden doorgeklikt naar productinformatie en is de hoeveelheden van ingrediënten te berekenen voor het aantal gasten. Het inspiratiemagazine is hier te bekijken. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid