Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland


De pizza-automaat is passend gemaakt in de sfeer van het pretpark

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

De Domino’s pizza’s waren sinds begin dit jaar verkrijgbaar, maar zijn nu voor de gasten die weinig tijd hebben en volop gebruik willen maken van de attracties ook verkrijgbaar vanuit de automaat. De pizza's zijn er in drie smaken, te weten margherita, pepperoni en kip-barbeque. De automaat staat vóór de ingang van Banana Bos op het park. Gebruikers kunnen na hun keuze contactloos betalen.

Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart in België, dat is vernoemd naar de oprichter Bobbejaan Schoepen. Het park heeft verschillende horeca-activiteiten van ontbijt tot aan diner, die meestal gekoppeld zijn aan een attractie op het park. Ook de automaat van ADM Automaten is passend gemaakt in de sfeer van het park. Het is niet de eerste keer dat het pretpark samenwerkt met een foodserviceketen. Eerder werd er ook een samenwerking opgestart met Panos voor belegde broodjes.

Bron: ADM Automaten/@FoodClicks

De vestiging van Domino's Pizza in het pretpark Bobbejaanland

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht




Italiaanse pizzachef Renato Bosco in jury eerste NK Pizza Bakken

Wedstrijd - De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt met de komst van de Italiaanse pizzachef Renato Bosco als jurylid internationale allure. Het wordt de eerste keer dat het NK Pizza Bakken wordt gehouden. Ook  SVH Meesterkok Robert Kranenborg heeft zitting in de jury.

Lees bericht



Albron opent nieuw Italiaans street foodconcept Strada

Horecaformule - In Amsterdam Noord heeft Albron donderdag Strada Street Food Italiano geopend. In dit is een nieuwe, eigen concept van het horeca- en cateringbedrijf draait het vooral om pizza en worden verschillende varianten van plaatpizza’s aangeboden; food dat kan worden gedeeld.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid