Een taartje tegen eenzaamheid bij Shell Café


Ouwe Taart verkrijgbaar bij een aantal Shell-stations met bakery

Petrol – Shell biedt in de Week tegen de Eenzaamheid van 28 september t/m 4 oktober 2023 Ouwe Taart aan, hét taartje met sociale impact. Bij de inkoop van elk taartje gaat er automatisch een bijdrage naar stichting Met je hart. Shell doneert daarbovenop €0,50 per verkocht taartje. Stichting Met je hart helpt eenzaamheid onder ouderen te verzachten door lokale ontmoetingen te organiseren.

Ouwe Taart is een eenpersoonsappeltaartje gemaakt van frisse appels van Nederlandse bodem. De taart is een samenwerking tussen Royal Smilde Bakery, Today and Tomorrow creative studio en stichting Met je hart. Tijdens de Week tegen Eenzaamheid kun je dit dagvers afgebakken appeltaartje vinden op alle Shell-stations met bakkerijlocatie in Nederland. Om er direct van te genieten of om mee te nemen naar kantoor of huis. Per verkocht taartje doneert de gast én Shell aan stichting Met je hart. Daarnaast ontvangt de gast bij Shell in de Week tegen Eenzaamheid een ansichtkaart met een coupon voor een gratis kop koffie of thee, om uit de delen aan een eenzame oudere. “Een sympathiek en toegankelijke samenwerking waarbij we stil staan bij een doelgroep die wel een beetje extra aandacht kan gebruiken. Dat was voor ons de reden om hier aan mee te werken en een extra bijdrage te leveren aan dit goede doel,” aldus Kees van Wezel, Head of Foodservice & Coffee bij Shell.

Bron: Shell/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsShell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht
Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid