Eerste fase Texaco Honswijck opent met Go Fresh 2.0 bakery


Deelnemers aan de Libanese stand met kwaliteitswijn en gin

Petrol –Texaco-tankstation Honswijck aan de A1 bij Muiden heeft woensdagochtend de eerste fase van een grootscheepse verbouwing geopend; de bakery-afdeling en eigen format van eigenaar EG Group, Go Fresh 2.0, opende voor publiek.

Het voormalige BP-station kwam in september bij de veiling voor 27,5 miljoen euro in handen van EG Group en is inmiddels omgekleurd naar Texaco. Begin 2022 zal er naast de bakery een LEON openen. Dit is de allereerste locatie in Nederland bij een tankstation waar de Britse fast food formule zich vestigt. Tankstation Honswijck heeft tevens een Spar Express met een assortiment boodschappen voor directe consumptie onderweg of voor later thuis.

De verbouwing vindt plaats in verschillende fases. De opening van de Go Fresh 2.0 is de eerste fase. In 2022 volgt de opening van LEON. In de toekomst wordt station Honswijck wellicht nog verder uitgebreid met andere foodconcepten. Welke dat uiteindelijk allemaal worden is op dit moment nog niet duidelijk.

Bron: @FoodClicks

Er komen verschillende foodformules in Texaco Honswijck
De luifel van tankstation Honswijck is omgekleurd van bp naar Texaco
De merken zijn zichtbaar op de reclamezuil
Een assortiment van verse maaltijden, belegde broodjes en salades in Go Fresh 2.0
De Spar Express met producten voor directe consumptie, of voor later

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht


CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees berichtSWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid