Eerste fase Texaco Honswijck opent met Go Fresh 2.0 bakery


Deelnemers aan de Libanese stand met kwaliteitswijn en gin

Petrol –Texaco-tankstation Honswijck aan de A1 bij Muiden heeft woensdagochtend de eerste fase van een grootscheepse verbouwing geopend; de bakery-afdeling en eigen format van eigenaar EG Group, Go Fresh 2.0, opende voor publiek.

Het voormalige BP-station kwam in september bij de veiling voor 27,5 miljoen euro in handen van EG Group en is inmiddels omgekleurd naar Texaco. Begin 2022 zal er naast de bakery een LEON openen. Dit is de allereerste locatie in Nederland bij een tankstation waar de Britse fast food formule zich vestigt. Tankstation Honswijck heeft tevens een Spar Express met een assortiment boodschappen voor directe consumptie onderweg of voor later thuis.

De verbouwing vindt plaats in verschillende fases. De opening van de Go Fresh 2.0 is de eerste fase. In 2022 volgt de opening van LEON. In de toekomst wordt station Honswijck wellicht nog verder uitgebreid met andere foodconcepten. Welke dat uiteindelijk allemaal worden is op dit moment nog niet duidelijk.

Bron: @FoodClicks

Er komen verschillende foodformules in Texaco Honswijck
De luifel van tankstation Honswijck is omgekleurd van bp naar Texaco
De merken zijn zichtbaar op de reclamezuil
Een assortiment van verse maaltijden, belegde broodjes en salades in Go Fresh 2.0
De Spar Express met producten voor directe consumptie, of voor later

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell station Oeijenbraak in Brabant wint Shells Barista Cup

Petrol - Voor de vierde keer organiseerde Shell samen met Selecta, Bakerstreet, Lattiz en Alpro de ‘Barista Cup’. De grote finale van de Barista Cup 2022 werd gehouden op 25 januari 2023 bij Selecta waar Baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista op de weg’. Winnaar is Janske van Shell ‘Oeijenbraak’, gelegen...

Lees bericht


BP en AH openen honderdste gezamenlijke locatie

Petrol - BP en Albert Heijn openen vandaag bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9 het honderdste tankstation met een AH to go. De uitrol van Albert Heijn to go op BP-tankstations in Nederland startte in september 2021 bij BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland), nu anderhalf jaar later staat de teller op honderd vestigingen.

Lees bericht


Shell breidt vega(n) assortiment dit jaar verder uit

Formulenieuws - Shell gaat dit jaar een groot aantal vegetarische en plantaardige producten toevoegen aan het assortiment. De stap past volgens het bedrijf binnen de duurzaamheidstransitie van Shell, waarbij reizigers steeds vaker een bewustere keuzes kunnen maken.

Lees bericht


Eerste onbemande REWE Pick&Go winkel geopend

Buitenland – De Duitse supermarktorganisatie REWE heeft na het openen van twee hybride testwinkels in Keulen en Berlijn, nu ook de eerste volledig onbemande REWE Pick&Go geopend. In de winkel aan de Karlstraße in München kunnen klanten winkelen zonder fysiek af te hoeven rekenen.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid