Eerste fase Texaco Honswijck opent met Go Fresh 2.0 bakery


De Go Fresh-bakery 2.0 bij Texaco Honswijck bij Muiden

Petrol –Texaco-tankstation Honswijck aan de A1 bij Muiden heeft woensdagochtend de eerste fase van een grootscheepse verbouwing geopend; de bakery-afdeling en eigen format van eigenaar EG Group, Go Fresh 2.0, opende voor publiek.

Het voormalige BP-station kwam in september bij de veiling voor 27,5 miljoen euro in handen van EG Group en is inmiddels omgekleurd naar Texaco. Begin 2022 zal er naast de bakery een LEON openen. Dit is de allereerste locatie in Nederland bij een tankstation waar de Britse fast food formule zich vestigt. Tankstation Honswijck heeft tevens een Spar Express met een assortiment boodschappen voor directe consumptie onderweg of voor later thuis.

De verbouwing vindt plaats in verschillende fases. De opening van de Go Fresh 2.0 is de eerste fase. In 2022 volgt de opening van LEON. In de toekomst wordt station Honswijck wellicht nog verder uitgebreid met andere foodconcepten. Welke dat uiteindelijk allemaal worden is op dit moment nog niet duidelijk.

Bron: @FoodClicks

Er komen verschillende foodformules in Texaco Honswijck
De luifel van tankstation Honswijck is omgekleurd van bp naar Texaco
De merken zijn zichtbaar op de reclamezuil
Een assortiment van verse maaltijden, belegde broodjes en salades in Go Fresh 2.0
De Spar Express met producten voor directe consumptie, of voor later

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees berichtTotalEnergies ‘Den Ruygenhoek West’ krijgt eazie-formule

Formulenieuws - TotalEnergies-tankstation ‘Den Ruygenhoek West’ aan de A4 bij Hoofddorp wordt de eerste vestiging met een eazie in een tankstation. De Aziatische wokformule richt zich op vers en gezond eten en telt momenteel 27 locaties in Nederland, voornamelijk op high traffic-locaties, zoals treinstation en binnensteden.

Lees bericht

EG Group opent supermarkt in Blackburn

Buitenland – De EG Group, in Nederland bekend van Texaco, ESSO en Spar Express, heeft in de Blackburn, de plaats waar het hoofdkantoor zit, een supermarkt geopend met zo’n 15.000 artikelen. De supermarkt, Euro Grocers, is 1 april opengegaan en moet een breed en divers publiek aanspreken. Producten uit verschillende werelddelen zijn er terug te vinden.

Lees bericht


Lekkerland-divisie CRS ontwikkelt Foodservice Wall

Petrol - Convenience Retail Solutions, de recent opgerichte divisie van Lekkerland, heeft voor de tankstationlocaties zonder bakery, of met een beperkt foodservice assortiment, de Foodservice Wall ontwikkeld. De 'wall' is modulair opgebouwd en kan afhankelijk van de tankshop worden vergroot of verkleind.

Lees bericht

Richard Krajicek eerste klant bij LEON bij Texaco Honswijck

Petrol – De allereerste LEON-locatie langs de snelweg is donderdagochtend geopend langs de A1 bij Muiden. In het Texaco-tankstation Honswijck van de EG Group zit naast het natuurlijke Britse fastfoodconcept LEON dat werd geopend, ook een Go Fresh Bakery en Spar Express. De eerste klant van LEON was – toevallig – voormalig toptennisser en Wimbledon-winnaar Richard Krajicek.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid