Eerste Shell Café wereldwijd met nieuwe huisstijl in Rotterdam


Voorpui van de Rotterdamse vestiging met het nieuwe wereldwijde logo van Shell Café

Tankstation - Shell Station De Maastunnel in Rotterdam is na en korte en snelle ombouw van Esso overgegaan naar Shell. De locatie heeft een nieuwe luifel gekregen met daarop de nieuwe wereldwijde huisstijl van Shell Café.

Het beeldmerk zoals te zien bij deze Shell Café vervangt als merk de oudere foodservicemerken deli2go en delibyShell, zowel in Nederland als wereldwijd. Shell laat weten al enige tijd bezig te zijn met de uitrol van de Shell Cafe’s en de nieuwe huisstijl die erbij hoort. De ombouw van de deli2go en deliby Shell waren al eerder aangekondigd.

Gastbeleving

Volgens Shell hoort bij de merkvervanging zoals die nu plaatsvindt een nieuwe merkuitstraling aan zowel de binnen als buitenkant van de winkels. Shell wil met het nieuwe format maximaal inzetten op een goede en welkome gastbeleving met verse eet- en drinkmomenten voor de hele dag.

Acht per week

Momenteel worden er acht tot negen Shell-locatie per week omgebouwd. Een enorme logistieke en bouwkundige operatie, waar het op tijd leveren van de juist materialen volcontinu een uitdaging is. Zo ook bij de nieuwe locatie aan ’s-Gravendijkwal waar het echte Shell Café nog moet worden ingericht. Indrukwekkend is de grote glazen pui, waardoor tankende klanten optimaal zicht hebben op het aanbod.

Bron: Shell/@FoodClicks

Interieur van het nieuwe Shell Café in Rotterdam

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Proef de Wereldkeuken van Shell nu met topchef Margo Reuten

Samenwerking - Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar stations, geïnspireerd door wereldse smaken. Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en gaat Shell de samenwerking aan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Lees berichtShell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees berichtChef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid