Eric van Voorthuizen nieuwe directeur SWO de Splinter


Benoeming – Kort na het vertrek van Joop Stutterheim als directeur van het bestuur van SWO de Splinter heeft de organisatie al een nieuwe opvolger gevonden. Het wordt Eric van Voorthuizen, die per 1 juni 2019 is aangesteld als nieuwe voorman van de retailorganisatie voor zelfstandige tankstationondernemers. Eric van Voorthuizen is geen onbekende voor de retailorganisatie. Als directeur retail bij de Visser Energy Group nam hij ook verschillende jaren deel aan de assortimentscommissie van SWO de Splinter. Eind 2016 besloot Van Voorthuizen echter een Doppio Espresso filiaal te starten op de Campus van de Universiteit van Wageningen, die hij uiteindelijk per 1 mei dit jaar verkocht. Van Voorthuizen was daarom snel beschikbaar de taken over te nemen. Bron: @FoodClicks Benoeming – Kort na het vertrek van Joop Stutterheim als directeur van het bestuur van SWO de Splinter heeft de organisatie al een nieuwe opvolger gevonden. Het wordt Eric van Voorthuizen, die per 1 juni 2019 is aangesteld als nieuwe voorman van de retailorganisatie voor zelfstandige tankstationondernemers. Eric van Voorthuizen is geen onbekende voor de retailorganisatie. Als directeur retail bij de Visser Energy Group nam hij ook verschillende jaren deel aan de assortimentscommissie van SWO de Splinter. Eind 2016 besloot Van Voorthuizen echter een Doppio Espresso filiaal te starten op de Campus van de Universiteit van Wageningen, die hij uiteindelijk per 1 mei dit jaar verkocht. Van Voorthuizen was daarom snel beschikbaar de taken over te nemen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht

Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht



Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid