Extra aandacht voor non-food op horecabeurs BBB Maastricht


Beurzen - Horecavakbeurs BBB Maastricht gaat meer aandacht besteden aan de ontwikkelingen binnen non-food. De organisatie creëert daarvoor een nieuw beursonderdeel onder de naam Folie à Deux. Op dit onderdeel worden uitvindingen die binnen nu en tien jaar een belangrijke rol gaan spelen in de horecabranche extra belicht. Daarbij gaat het om de allernieuwste toepassingen op het gebied van inrichting, verduurzaming, food waste, technische innovatie en  creativiteit. Folie à Deux maakt deel uit van Folie Culinaire, het onderdeel van BBB Maastricht voor het hogere horecasegment. Wat kunnen bezoekers verwachten? Tafelkleden die telefoonsignalen aan tafel verstoren, zodat restaurantgasten hun smartphones aan tafel niet kunnen gebruiken. En toiletpotten die nooit meer gereinigd hoeven te worden, zodat werk en kosten worden bespaard. Twee voorbeelden die een beeld geven wat tijdens Folie à Deux wordt gepresenteerd. Het beursonderdeel moet binnen enkele jaren uitgroeien tot een expo die alle belangrijke ontwikkelingen in de branche toont. Het onderdeel is vooral bedoeld om te laten zien dat ook de inrichting van een horecazaak steeds belangrijker wordt. Het nieuwe beursonderdeel is in eerste instantie bescheiden van opzet met een select aantal exposanten, maar moet een beeld geven hoe het er in 2020 uit komt te zien. BBB Maastricht, Folie Culinaire en Folie à Deux worden gehouden van 7 tot en met 9 oktober 2019 in MECC Maastricht. Bron: BBB Maastricht/@FoodClicks Beurzen - Horecavakbeurs BBB Maastricht gaat meer aandacht besteden aan de ontwikkelingen binnen non-food. De organisatie creëert daarvoor een nieuw beursonderdeel onder de naam Folie à Deux. Op dit onderdeel worden uitvindingen die binnen nu en tien jaar een belangrijke rol gaan spelen in de horecabranche extra belicht. Daarbij gaat het om de allernieuwste toepassingen op het gebied van inrichting, verduurzaming, food waste, technische innovatie en  creativiteit. Folie à Deux maakt deel uit van Folie Culinaire, het onderdeel van BBB Maastricht voor het hogere horecasegment. Wat kunnen bezoekers verwachten? Tafelkleden die telefoonsignalen aan tafel verstoren, zodat restaurantgasten hun smartphones aan tafel niet kunnen gebruiken. En toiletpotten die nooit meer gereinigd hoeven te worden, zodat werk en kosten worden bespaard. Twee voorbeelden die een beeld geven wat tijdens Folie à Deux wordt gepresenteerd. Het beursonderdeel moet binnen enkele jaren uitgroeien tot een expo die alle belangrijke ontwikkelingen in de branche toont. Het onderdeel is vooral bedoeld om te laten zien dat ook de inrichting van een horecazaak steeds belangrijker wordt. Het nieuwe beursonderdeel is in eerste instantie bescheiden van opzet met een select aantal exposanten, maar moet een beeld geven hoe het er in 2020 uit komt te zien. BBB Maastricht, Folie Culinaire en Folie à Deux worden gehouden van 7 tot en met 9 oktober 2019 in MECC Maastricht. Bron: BBB Maastricht/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Maastricht wordt gaststad MICHELIN Gids Ceremonie 2024

Uitreiking - Michelin zal de 2024-editie van de MICHELIN Gids Ceremonie voor Nederland houden in MECC Maastricht tijdens de Horecavakbeurs BBB Maastricht. Tijdens het event worden zoals elk jaar de restaurants bekendgemaakt die worden bekroond met één of meerdere MICHELIN Sterren, maar ook wie de nieuwe Groene MICHELIN sterren en Bib Gourmands zijn.

Lees bericht


Euro-Toques gaat meerjarig samenwerken met BBB Maastricht

Vakbeurzen – Euro-Toques Nederland en horecavakbeurs BBB Maastricht gaan samen met partners PALUX en Culinaire Saisonnier meerjarig de vakwedstrijden oppakken in het Euro-Toques paviljoen. Het nieuwe paviljoen is te vinden op Folie Culinaire, het exclusieve gedeelte van BBB Maastricht dat zich focust op het midden tot hoog segment.

Lees bericht

BBB Maastricht legt focus op Belgische horecamarkt

Vakbeurs - Horecavakbeurs BBB Maastricht richt zich nog meer dan voorgaande jaren op de Belgische markt. Reden hiervoor is de toenemende samenwerking tussen horecagroothandels en -leveranciers en horecaondernemers in het Nederlands- Belgisch grensgebied.

Lees bericht



Limburgs Culinair Gala 2021 tijdens BBB Maastricht

Beurzen - Het Limburgs Culinair Gala 2021 vindt plaats op maandag 11 oktober in het geheel vernieuwde MECC Maastricht. Normaal gesproken is het gala altijd in januari, maar door corona kon dat niet doorgaan. Het gala vindt nu plaats op de eerste dag van BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland.

Lees bericht

Horecabeurs BBB Maastricht 2020 gaat toch niet door

Beurzen - De organisatie van de BBB Maastricht laat weten dat de oudste horecavakbeurs van Nederland voor het eerst in 66 jaar niet doorgaat. De beurs slaat deze editie over en wordt pas weer gehouden in oktober 2021. De plannen om de beurs toch doorgang laten vinden waren al in een vergevorderd stadium.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid