Extra aandacht voor non-food op horecabeurs BBB Maastricht


Beurzen - Horecavakbeurs BBB Maastricht gaat meer aandacht besteden aan de ontwikkelingen binnen non-food. De organisatie creëert daarvoor een nieuw beursonderdeel onder de naam Folie à Deux. Op dit onderdeel worden uitvindingen die binnen nu en tien jaar een belangrijke rol gaan spelen in de horecabranche extra belicht. Daarbij gaat het om de allernieuwste toepassingen op het gebied van inrichting, verduurzaming, food waste, technische innovatie en  creativiteit. Folie à Deux maakt deel uit van Folie Culinaire, het onderdeel van BBB Maastricht voor het hogere horecasegment. Wat kunnen bezoekers verwachten? Tafelkleden die telefoonsignalen aan tafel verstoren, zodat restaurantgasten hun smartphones aan tafel niet kunnen gebruiken. En toiletpotten die nooit meer gereinigd hoeven te worden, zodat werk en kosten worden bespaard. Twee voorbeelden die een beeld geven wat tijdens Folie à Deux wordt gepresenteerd. Het beursonderdeel moet binnen enkele jaren uitgroeien tot een expo die alle belangrijke ontwikkelingen in de branche toont. Het onderdeel is vooral bedoeld om te laten zien dat ook de inrichting van een horecazaak steeds belangrijker wordt. Het nieuwe beursonderdeel is in eerste instantie bescheiden van opzet met een select aantal exposanten, maar moet een beeld geven hoe het er in 2020 uit komt te zien. BBB Maastricht, Folie Culinaire en Folie à Deux worden gehouden van 7 tot en met 9 oktober 2019 in MECC Maastricht. Bron: BBB Maastricht/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Wijnexperts Lars Daniëls en Birthe van Meegeren op BBB Maastricht

Beurzen Lars Daniëls en Birthe van Meegeren komen op de Folie Culinaire, die van 7 tot en met 9 oktober in MECC Maastricht wordt gehouden, hun kennis over wijnen. De Folie Culinaire is het onderdeel binnen horecabeurs BBB Maastricht voor het hogere gastronomische segment. Magister Vini Lars Daniëls is gastheer in de Wine Tasting Area. Birthe van Meegeren is één...

Lees bericht

Folie Culinaire presenteert eerste chefs

Culinair event - Met nog ruim een half jaar te gaan, presenteert Folie Culinaire de eerste internationale chefs. Het zijn Rob Roy Cameron van restaurant Gazelle Mayfair (Londen, UK), Olesia Drobot van EM restaurant (Sint-Petersburg, Rusland) en sterrenchef Heiko Lacher van restaurant Anima (Tuttlingen, Duitsland). De demokeuken van Culinaire Saisonnier 2019, waar de drie topkoks hun masterclasses geven is een vast...

Lees bericht

Horeca Netwerk en @FoodClicks gaan samenwerken

Partnership - Horeca Netwerk en @FoodClicks gaan actiever samenwerken om de marktbewerking tussen leveranciers en ondernemers efficiënter en effectiever te maken. Beide netwerken sluiten goed op elkaar aan en versterken elkaar direct. Daar waar mogelijk zal kennis en content tussen beide partijen actiever worden gedeeld om de toenemende vraag naar effectievere totaaloplossingen voor veel foodleveranciers te vergemakkelijken. Beide partijen...

Lees bericht


BBB Maastricht presenteert divers programma

Beurzen – Vandaag is de 64ste editie van BBB Maastricht van start gegaan met een zeer divers programma. Nieuw dit jaar is onder andere de innovatieve netwerkapp Grip die bezoekers en exposanten op basis profielen aan elkaar koppelt tijdens de beurs. In samenwerking met Hotel Management School Maastricht organiseert de BBB-beurs op dinsdag een gastronomisch congres met als thema Vital Food....

Lees bericht

Laatste mogelijkheid mee te doen met het NK Oestersteken

Wedstrijd - Dinsdag 9 oktober organiseren horecabeurs BBB Maastricht, Stichting Europa Culinair en het Wijntheater® voor de 25ste keer "La Grande Finale" van het NK Oestersteken in MECC Maastricht. De winnaar van het NK oestersteken 2018 krijgt een volledige verzorgde reis naar het EK - en WK Oestersteken volgend jaar. Er worden nog twee voorrondes georganiseerd deze maand: op dinsdag 18 september om 16:00...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid