Extra bezorgers bij Thuisbezorgd op drukke Nieuwjaarsdag


Ook dit jaar verwacht Thuisbezorgd.nl dat comfort food een populaire keuze is op de eerste dag van het jaar

Bezorging – Thuisbezorgd zet op de drukste dag van het jaar extra bezorgers in. De thuisbezorgdienst verwacht op 1 januari 2023 een recorddrukte.

Nieuwjaarsdag was ook de afgelopen jaren de drukste dag van het jaar voor de etenbestelsite. Op die dag worden zo’n drie keer meer bestellingen bezorgd dan normaal. Voor dit jaar verwacht Thuisbezorgd.nl wederom de drukste dag ooit op Nieuwjaarsdag, ook omdat deze dag dit jaar op de drukke zondag valt.

Om de drukte het hoofd te kunnen worden niet alleen extra bezorgers ingezet, ook de collega’s van het hoofdkantoor in de drukste steden Rotterdam en Amsterdam gaan evenals voorgaand jaren helpen om alle bestellingen te bezorgen. Ook de klantenservice en IT-afdelingen van de bezorgdienst bereiden zich voor met extra capaciteit om alles soepel te laten verlopen.

Groot aanbod

Met meer dan 13.000 aangesloten restaurants door heel Nederland, is het aanbod aan maaltijden op Thuisbezorgd.nl dit jaar groter dan ooit. Toch worden op Nieuwjaarsdag vooral de bekende producten besteld, zo blijkt uit de data van Thuisbezorgd van afgelopen jaar. Op 1 januari 2022 bestond de top 3 meest bestelde gerechten uit Kapsalon döner, Pizza margherita en Pizza salami.

Volgens Thuisbezorgd ‘comfort food dat perfect aansluit bij een dag waarop mensen geen zin hebben om te koken, na met kerst vaak al dagen in de keuken te hebben gestaan’. Omdat de gerechten makkelijk zijn voor iedereen, of je nu alleen brak op de bank hangt, of wilt delen met het gezin tijdens het kijken van een film.

Trends

Ook dit jaar verwacht Thuisbezorgd.nl dat comfort food een populaire keuze is op de eerste dag van het jaar, al draait 2023 wel om een grotere diversiteit aan keuzes. Zowel in wat we willen eten, als de momenten waarop we eten. Van zoete traktaties die voor kleine geluksmomenten tussendoor zorgen, tot seizoensgebonden gerechten en kleurrijke ingrediënten.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht


Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht
Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid