Extra bezorgers bij Thuisbezorgd op drukke Nieuwjaarsdag


Ook dit jaar verwacht Thuisbezorgd.nl dat comfort food een populaire keuze is op de eerste dag van het jaar

Bezorging – Thuisbezorgd zet op de drukste dag van het jaar extra bezorgers in. De thuisbezorgdienst verwacht op 1 januari 2023 een recorddrukte.

Nieuwjaarsdag was ook de afgelopen jaren de drukste dag van het jaar voor de etenbestelsite. Op die dag worden zo’n drie keer meer bestellingen bezorgd dan normaal. Voor dit jaar verwacht Thuisbezorgd.nl wederom de drukste dag ooit op Nieuwjaarsdag, ook omdat deze dag dit jaar op de drukke zondag valt.

Om de drukte het hoofd te kunnen worden niet alleen extra bezorgers ingezet, ook de collega’s van het hoofdkantoor in de drukste steden Rotterdam en Amsterdam gaan evenals voorgaand jaren helpen om alle bestellingen te bezorgen. Ook de klantenservice en IT-afdelingen van de bezorgdienst bereiden zich voor met extra capaciteit om alles soepel te laten verlopen.

Groot aanbod

Met meer dan 13.000 aangesloten restaurants door heel Nederland, is het aanbod aan maaltijden op Thuisbezorgd.nl dit jaar groter dan ooit. Toch worden op Nieuwjaarsdag vooral de bekende producten besteld, zo blijkt uit de data van Thuisbezorgd van afgelopen jaar. Op 1 januari 2022 bestond de top 3 meest bestelde gerechten uit Kapsalon döner, Pizza margherita en Pizza salami.

Volgens Thuisbezorgd ‘comfort food dat perfect aansluit bij een dag waarop mensen geen zin hebben om te koken, na met kerst vaak al dagen in de keuken te hebben gestaan’. Omdat de gerechten makkelijk zijn voor iedereen, of je nu alleen brak op de bank hangt, of wilt delen met het gezin tijdens het kijken van een film.

Trends

Ook dit jaar verwacht Thuisbezorgd.nl dat comfort food een populaire keuze is op de eerste dag van het jaar, al draait 2023 wel om een grotere diversiteit aan keuzes. Zowel in wat we willen eten, als de momenten waarop we eten. Van zoete traktaties die voor kleine geluksmomenten tussendoor zorgen, tot seizoensgebonden gerechten en kleurrijke ingrediënten.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd bekroont beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Nederlandse bestellers bij Thuisbezorgd hebben restaurant ‘Burgers & Frites’ uit Rotterdam verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland. Dat werd gisteravond tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Thuisbezorgd.nl Awards in Zeist bekend gemaakt.

Lees bericht


Vegan menu groeit in Nederland, maar ook internationaal

Analyse - Onder de vele restaurants die beschikbaar zijn via de Uber Eats app, is er een algemene groei in restaurants met veganistische opties op het menu in 2022. Uber Eats heeft die vergeleken met de cijfers van 2020. En wat blijkt? Daar waar de Nederlandse menukaarten een groei laten zien van iets meer dan 20%, toont Frankrijk een uitschieter van 4600%.

Lees bericht

Ron Blaauw lanceert op ‘Quitters Day’ Veganuary Box

Thuisbezorging – Ron Blaauw serveert vanaf ‘Quitters Day’ een exclusieve vegan box in samenwerking met Thuisbezorgd.nl. De sterrenchef komt met zijn box op de tweede vrijdag van januari, omdat die wereldwijd gezien wordt als de dag waarop veel mensen weer afscheid nemen van hun goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl en Makro bieden restaurants inkoopkorting

Samenwerking - Thuisbezorgd.nl werkt samen met Makro om aan de aangesloten restaurants een unieke inkoopkorting bij de groothandel te bieden. Dat is maandag op de Horecava bekend gemaakt. Meer dan 13.000 restaurant partners van Thuisbezorgd.nl genieten direct na registratie van een korting tussen 3 en 5% bij alle 17 vestigingen van Makro in Nederland.

Lees bericht


‘Meer vegan bestellingen bij Thuisbezorgd’

Onderzoek – Maaltijdbestelsite Thuisbezorgd zag het aantal vegan bestellingen de afgelopen twee jaar met 25 procent groeien. Hoewel vegan op het totaal volume aan bestelde maaltijden nog beperkt is, spreekt Thuisbezorgd wel de verwachting uit dat vegan in 2023 definitief doorbreekt.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid