Farm Frites komt met Chef's Harvest op Horecava


Introductie – Om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar verse, smaakvolle en lokale producten, komt Farm Frites op de Horecava met een nieuwe introductie. De nieuwe Chef's Harvest moet een alternatief bieden voor de zelfgesneden frites. In Nederland zijn naast veel cafetaria-ondernemers, ook restaurantchefs die zelf de aardappelen verwerken en tot frites snijden. Met ChefsHarvest richt de aardappelverwerker zich vooral op die groepen. Farm Frites biedt hiermee de kans om een ultieme smaakbeleving te serveren. De testresultaten met de nieuwe frites zijn overtuigend, zo laat het bedrijf uit Oudenhoorn weten. Een panel van 35 chefs binnen de segmenten casual dining en fast casual heeft het product blind getest. Chefs waarderen het aardappelproduct sterk op smaak, kleur, maar ook op het gemak in bereiding. De frites wordt alvorens af te bakken, voorgebakken in 100% zonnebloemolie. De aardappelen worden op een speciale manier geteeld in de kleigronden van Zuidwest-Nederland. Vervolgens worden de aardappelproducten op authentieke wijze geproduceerd voor de herkenbare aardappelsmaak. Bron: @FoodClicks Introductie – Om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar verse, smaakvolle en lokale producten, komt Farm Frites op de Horecava met een nieuwe introductie. De nieuwe Chef's Harvest moet een alternatief bieden voor de zelfgesneden frites. In Nederland zijn naast veel cafetaria-ondernemers, ook restaurantchefs die zelf de aardappelen verwerken en tot frites snijden. Met ChefsHarvest richt de aardappelverwerker zich vooral op die groepen. Farm Frites biedt hiermee de kans om een ultieme smaakbeleving te serveren. De testresultaten met de nieuwe frites zijn overtuigend, zo laat het bedrijf uit Oudenhoorn weten. Een panel van 35 chefs binnen de segmenten casual dining en fast casual heeft het product blind getest. Chefs waarderen het aardappelproduct sterk op smaak, kleur, maar ook op het gemak in bereiding. De frites wordt alvorens af te bakken, voorgebakken in 100% zonnebloemolie. De aardappelen worden op een speciale manier geteeld in de kleigronden van Zuidwest-Nederland. Vervolgens worden de aardappelproducten op authentieke wijze geproduceerd voor de herkenbare aardappelsmaak. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gerrit de Bruijne, oprichter Farm Frites, overleden

Persoonlijk – Op 29 maart is de oud-directeur en oprichter van Farm Frites, Gerrit de Bruijne, overleden. De Bruijne is van grote invloed geweest op de ontwikkeling van de Nederlandse aardappelverwerkende industrie, zo laat de familie weten. De Bruijne was 86 jaar.

Lees bericht


Farm Frites komt met nieuwe authentieke verse frites

Introductie – Om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar verse, smaakvolle en lokale producten, komt Farm Frites op de Horecava met een nieuwe introductie. De nieuwe variant moet een alternatief bieden voor de zelfgesneden frites. In Nederland zijn naast veel cafetaria-ondernemers, ook restaurantchefs die zelf de aardappelen verwerken en tot frites snijden. Met de nieuwe variant frites richt de aardappelverwerker...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid