Farm Frites komt met nieuwe authentieke verse frites


Introductie – Om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar verse, smaakvolle en lokale producten, komt Farm Frites op de Horecava met een nieuwe introductie. De nieuwe variant moet een alternatief bieden voor de zelfgesneden frites. In Nederland zijn naast veel cafetaria-ondernemers, ook restaurantchefs die zelf de aardappelen verwerken en tot frites snijden. Met de nieuwe variant frites richt de aardappelverwerker zich vooral op die groepen. Farm Frites biedt hiermee de kans om een ultieme smaakbeleving te serveren. Test bij 35 chefs De resultaten met de nieuwe frites zijn overtuigend, zo laat het bedrijf uit Oudenhoorn weten. Een panel van 35 chefs binnen de segmenten casual dining en fast casual heeft het product blind getest. Chefs waarderen het aardappelproduct sterk op smaak, kleur, maar ook op het gemak in bereiding. De frites wordt alvorens af te bakken, voorgebakken in 100% zonnebloemolie. Speciale teelt De aardappelen worden op een speciale manier geteeld in de kleigronden van Zuidwest-Nederland. Vervolgens worden de aardappelproducten op authentieke wijze geproduceerd voor de herkenbare aardappelsmaak. (Horecava, standnr. 08.312) Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Moving Mountains brengt No-Pork burger

Introductie - Moving Mountains, bekend van plantaardige burgers en hot dogs, heeft na de recentelijke introductie van de sausage nu ook de No-Pork Burger op de markt gebracht. De No-Pork Burger is het alternatief voor een varkensburger. Op de Horecava konden de foodprofessionals al kennismaken met dit nieuwe veganistische product. Moving Mountains heeft met de NO-Pork Burger voor de meeste,...

Lees bericht

Horecavakbeurs Horecava laat zien dat foodservice leeft

Beurzen - De 64e editie van de Horecava eindigde donderdag 16 januari met een recordaantal bezoekers. In totaal bezochten 75.000 foodserviceprofessionals de nationale vakbeurs, een groei van ruim 6% ten opzichte van de vorige editie. Volgens de organisatie steeg het aantal bedrijven dat de beurs bezocht met 9%, in lijn met het stijgende aantal horecaondernemers in Nederland. De drukte op de beursvloer de afgelopen...

Lees bericht

HMSHost zes keer succesvol bij de Lekkerste Wedstrijden

Wedstrijden – HMSHost is de absolute kampioen als het gaat om het afleveren van winnaars bij de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. Woensdag 15 januari stonden er maar liefst zes HMSHost winnaars op het podium. In de categorie ‘On the move’ wisten medewerkers van horecabedrijf HMS beslag te leggen op zowel de eerste als de tweede plek. Ook in de categorie ‘Lekker...

Lees bericht

Luuk Scholte krijgt nieuwe functie bij RAI

Benoeming - Na zeven edities leiding te hebben gegeven aan Horecava is Luuk Scholte door RAI Amsterdam benoemd tot Domain & Partnership Manager. Carlijn Groen, huidig Exhibition Manager van Horecava, volgt hem op. Scholte is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het realiseren van partnerships en samenwerkingsverbanden van RAI Amsterdam met organisatoren van internationale beurzen en evenementen. Onder zijn leiding heeft...

Lees bericht


Farm Frites komt met Chef’s Harvest op Horecava

Introductie – Om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar verse, smaakvolle en lokale producten, komt Farm Frites op de Horecava met een nieuwe introductie. De nieuwe Chef's Harvest moet een alternatief bieden voor de zelfgesneden frites. In Nederland zijn naast veel cafetaria-ondernemers, ook restaurantchefs die zelf de aardappelen verwerken en tot frites snijden. Met ChefsHarvest richt de aardappelverwerker zich vooral...

Lees bericht

Alcoholvrij proosten voor aandacht personeelstekort Horeca’

Horeca-actie - Op donderdag 16 januari 2020 proosten meer dan 1300 mensen in de hoop een nieuw wereldrecord neer te zetten. De wereldrecordpoging wordt georganiseerd door Nationale Horecadag in samenwerking met Heineken 0.0 en Royal Club en wordt gehouden om aandacht te vragen voor het groeiende tekort aan horecamensen. De wereldrecordpoging vindt plaats op de vakbeurs Horecava in de RAI in Amsterdam. Lennart Maas,...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid