FEBO ontwikkelt samen met artiest Donnie ’t Fenomeentje


'T Fenomeentje, een ambachtelijke, vegetarische, krokante en licht pittige Nasisnack

Formulenieuws – Cafetariaketen  FEBO en artiest Donnie zijn samen de keuken in gedoken hebben een nieuwe snack ontwikkeld: ’t Fenomeentje. Een ambachtelijke, vegetarische, krokante en licht pittige Nasisnack.

Donnie is snackliefhebber en had als hitartiest ook een droom om een eigen snack te hebben. Voor ’t Fenomeentje zijn Donnie, die oorspronkelijk is opgeleid als kok en Dennis de Borst, eigenaar FEBO, samen aan de slag gegaan om deze nieuwe snack te creëren. Na meerdere kook- en proefsessies is het gewenste resultaat ontstaan. “Het was altijd al een droom om een eigen snack op de markt te brengen. Dat die droom nu, samen met FEBO, is uitgekomen is wel een next leveltje. Ik hoop dat vele mensen met veel plezier ‘t Fenomeentje uit de muur zullen trekken,” aldus de artiest, die zelf aanklopte bij FEBO. “Met allebei onze roots in Amsterdam en gemeenschappelijke liefde voor snacks, was dit voor ons natuurlijk een no-brainer. Wij hebben Donnie uitgenodigd in onze keuken, en na een aantal kook- en proefsessies kwamen wij tot het ultieme eindresultaat,” De Borst.

​Levensgroot

​Recent stond Donnie in de AFAS met een levensgrote FEBO-automatiek op het podium. Een voorproefje op de samenwerking. Deze FEBO-automatiek reist de komende zomer mee naar diverse festivals waaronder Zwarte Cross.

Bron: FEBO/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFEBO maakt werk van Landelijke Opschoondag

Actie – Snackbarformule FEBO maakt werk van de Landelijke Opschoondag op 19 maart. Onder het motto ‘Door samen te werken bereik je meer’ roepen ze klanten en andere geïnteresseerden op een stukje van de straat of wijk op te ruimen.

Lees bericht

Deliveroo en FEBO starten actie rondom de Gouden Bitterbal

Formulenieuws – Onlangs meldde bezorgdienst Deliveroo op basis van eigen data dat de bitterbal een van de meest bestelde snacks was. Reden om met cafetariaketen FEBO een actie op te zetten rondom deze snack, met als inzet de Gouden Bitterbal. Wie straks bij een bestelling de Gouden Bitterbal aantreft kan een maandlang gratis bitterballen eten.

Lees berichtSmullers krijgt als eerste foodserviceformule het Beter Leven keurmerk

Formulenieuws - Smullers heeft als eerste foodserviceformule in Nederland het Beter Leven keurmerk gekregen. In alle snacks waarin vlees wordt verwerkt, wordt nu alleen nog maar gebruik  gemaakt van minimaal één ster Beter Leven keurmerk kippen- en rundvlees. Het keurmerk werd vandaag overhandigd bij de opening van de nieuwe Smullers-locatie in Eindhoven.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid