FHC Formulebeheer reikt vier Formule Awards uit


Family Axel

Formulenieuws – Tijdens de jaarlijkse ondernemersdag van FHC Formulebeheer werden ook dit jaar de Formule Awards uitgereikt voor de beste Vital, Foodmaster en de beste Family. Alleen gebeurde dat dit jaar via een livestream.

Beste Vital ging naar André Croes en het team van het Amstelveen college Thamen. Ondanks de lastige periode voor de schoolcateraars is Croes volgens de organisatie goed blijven communiceren met een enorme focus om de omstandigheden het hoofd te bieden.

Beste Foodmaster ging naar de locatie in Tiel. Niet alleen omdat de locatie tijdens de lockdown werd verbouwd, maar vooral omdat de locatie al jaren uitblinkt in service en klantbeleving. Ook op het gebied van mystery visits en hygiëne maken zij al jaren het verschil.

Tot slot was de beste Family aan de beurt. Deze formule heeft zo’n groei doorgemaakt de afgelopen periode dat er dit jaar niet één maar twee terechte winnaars bekend werden gemaakt. De gedeelde winst ging naar twee wel heel verschillende vestigingen maar welke beide succesvol zijn met de Family formule op hun geheel eigen manier. De eerste Family-locatie is gevestigd in Maarheeze en de tweede locaties in Axel. Deze laatste Family springt er vooral uit, omdat die gevestigd is in een voormalige kerk.

De prijzen werden bekendgemaakt door Ralph Markwat, directeur FHC Formulebeheer.

Bron: @FoodClicks

Vital in het Amstelveen college Thamen
Foodmaster Tiel
Family Maarheeze

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert 30 jarig bestaan

Formulenieuws – Vandaag op de dag af, bestaat FHC Formulebeheer 30 jaar. Zaterdag 30 maart is dan ook de aftrap van het jubileumjaar van het formulehuis, bekend van de franchiseformules Foodmaster, VITAL en Family. Het komend jaar staan tal van activiteiten op het programma.

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht
Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk

Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

Lees bericht

FHC kiest voor Vega Frick van GoodLife Foods

Formulenieuws – Vegetarische producten staan overal meer in de belangstelling bij de consument. Ook in het cafetariabedrijf en op andere horecalocaties wordt het assortiment vegetarische producten steeds uitgebreider. FHC Formulebeheer ziet de verschuiving in de markt eveneens en kiest voor formules Family en Foodmaster nu voor uitbreiding met de vegetarische frikandel Vega Frick van GoodLife Foods.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid