FHC kiest voor Vega Frick van GoodLife Foods


Formulenieuws – Vegetarische producten staan overal meer in de belangstelling bij de consument. Ook in het cafetariabedrijf en op andere horecalocaties wordt het assortiment vegetarische producten steeds uitgebreider. FHC Formulebeheer ziet de verschuiving in de markt eveneens en kiest voor formules Family en Foodmaster nu voor uitbreiding met de vegetarische frikandel Vega Frick van GoodLife Foods.

De VegaFrick is de vegetarische frikandel van de Flexitarian Bastards. Deze Belgische groep ondernemers maakte vlak voor de Horecava van dit jaar hun samenwerking bekend met GoodLife Foods. Zij ontwikkelde een vegetarische frikandel die beter moest zijn voor mens, dier en milieu en ook minder vet bevatte. De vega-frikandel, die samen met GoodLife Foods de afgelopen periode nog verder is verfijnd, bevat maar liefst 80% minder vet en 50% minder calorieën dan de reguliere frikandel door het gebruik van plantaardige vetten.

Friendly Burger

De vegetarische frikandel is de eerste nieuwe snack die aan het assortiment van FHC Formulebeheer wordt toegevoegd. Binnen volgen meer introductie, waar onder de Friendly Burger.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk

Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

Lees berichtFHC maakt live-uitzending van Ondernemersdag 2020

Formulenieuws – De jaarlijkse ondernemersdag van FHC Formulebeheer op een bijzondere locatie ging dit jaar niet door als gevolg van alle coronamaatregelen, maar bijzonder was de dag wel; deze keer werd de bijeenkomst volledig online uitgezonden, met als toepasselijke titel: For a Better Day.

Lees bericht

Foodmaster komt met 100% deliveryconcept

Formulenieuws – Foodmaster, een formule van FHC Formulebeheer, krijgt een nieuw cafetariaconcept dat volledig is ingesteld op bezorging. Het nieuwe delivery-format is volgens de bedenkers Robert Jan Steenhagen en Ralph Markwat gelijk het antwoord op de 1,5 meter samenleving. Half april opent de eerste locatie in Almelo.

Lees bericht


Family sluit vega-campagne af tijdens Week Zonder Vlees

Formulenieuws - Een betere manier om de campagne waarin vegetarisch genieten centraal staat af te sluiten is er niet; met De Nationale Week Zonder Vlees van 9 t/m 15 maart voor de deur, zal er bij cafetariaformule Family ruime aandacht zijn voor de vegetarische opties binnen het snackassortiment.

Lees bericht

GoodLife Foods en Flexitarian Bastards bundelen krachten

Samenwerking – GoodLife Foods, het moederbedrijf van onder meer de merken Beckers en Mexicano, gaat samenwerken met de Belgische startup Flexitarian Bastards. GoodLife verwerft de exclusieve licentie op het merk Vegan Frick, het logo en de recepturen van de Flexitarian Bastards. De startup startte zes maanden geleden voortvarend in Belgie en Nederland met de verkoop van vegetarische producten. GoodLife Foods neemt...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid