FHC kiest voor Vega Frick van GoodLife Foods
Formulenieuws – Vegetarische producten staan overal meer in de belangstelling bij de consument. Ook in het cafetariabedrijf en op andere horecalocaties wordt het assortiment vegetarische producten steeds uitgebreider. FHC Formulebeheer ziet de verschuiving in de markt eveneens en kiest voor formules Family en Foodmaster nu voor uitbreiding met de vegetarische frikandel Vega Frick van GoodLife Foods.
De VegaFrick is de vegetarische frikandel van de Flexitarian Bastards. Deze Belgische groep ondernemers maakte vlak voor de Horecava van dit jaar hun samenwerking bekend met GoodLife Foods. Zij ontwikkelde een vegetarische frikandel die beter moest zijn voor mens, dier en milieu en ook minder vet bevatte. De vega-frikandel, die samen met GoodLife Foods de afgelopen periode nog verder is verfijnd, bevat maar liefst 80% minder vet en 50% minder calorieën dan de reguliere frikandel door het gebruik van plantaardige vetten.
Friendly Burger
De vegetarische frikandel is de eerste nieuwe snack die aan het assortiment van FHC Formulebeheer wordt toegevoegd. Binnen volgen meer introductie, waar onder de Friendly Burger.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Foodmaster Alphen combineert snacks met Indonesische twist
Formulenieuws – De Foodmaster-vestiging aan de Lijsterlaan in Alphen aan de Rijn heeft sinds kort een nieuwe eigenaar. De cafetariazaak is overgenomen door Bianca, een ervaren horecaondernemer, die de zaak ook een eigen signatuur wil meegeven. Zij wil het vertrouwde Foodmaster-aanbod combineren met typisch authentieke Indonesische smaken.
Lees berichtFHC Formulebeheer organiseert opnieuw FHC Vakdag
Formulenieuws - Na het succes van vorig jaar organiseerde FHC formulebeheer in april voor de tweede keer een FHC Vakdag voor ondernemers én medewerkers van de formules Family, Foodmaster en VITAL. Niet alleen workshops waren er, maar ook mindfullness en gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen.
Lees berichtFHC Formulebeheer lanceert initiatief ‘Food in de Aarde’
Formulenieuws - FHC Formulebeheer lanceert een duurzaam initiatief onder de naam ‘Food in de Aarde’. Bedoeling is dat de organisatie met de aangesloten bedrijven het voor elkaar krijgt jaarlijks meer dan 1.000 bomen in Nederland te planten, in een bijdrage CO2-compensatie te realiseren voor het behoud van de aarde voor toekomstige generaties.
Lees berichtDrukke eerste dag Gastvrij Rotterdam laat veel nieuws zien
Vakbeurzen – Gastvrij Rotterdam beleefde een drukke eerste dag in Ahoy. Vakwedstrijden en de ruim 500 exposanten hadden veel horecaondernemers naar de horecabeurs in Rotterdam gebracht. Opvallend was dat er ook veel jongeren rondliepen. Geen studenten, maar medewerkers van horecabedrijven. Voor veel exposanten gelijk een mogelijkheid om te investeren in een toekomstige klantengroep. Maar er is ook veel nieuws. Meest opvallende? De...
Lees berichtGoodLife start programma ‘Meer Smaak, Minder Vlees’
Actie – GoodLife Foods wil samen met haar foodservicepartners stappen zetten in duurzamere maaltijden en duurzamer uit eten gaan. Het bedrijf heeft daarvoor het programma 'Meer Smaak, Minder Vlees' ontwikkeld, een nieuw initiatief om de impact van maaltijden en uit eten gaan te verkleinen.
Lees berichtGoodLife Foods neemt Spaanse Audens Group over
Overname - GoodLife Foods is voornemens de Spaanse branchegenoot Audens Group Solutions over te nemen. Beide bedrijven zijn complementair aan elkaar volgens een eigen bericht. Door de overname ontstaat er een combinatie die diepvriessnacks en maaltijdcomponenten produceert en verkoopt in heel Europa.
Lees bericht