Flink introduceert ‘Flink Lage Prijs’ voor 140 artikelen


Overleg met buren en gemeente Amsterdam leidt tot nieuwe locatie voor Flink in Amsterdam-West

Bezorging - Snelle boodschappenbezorger Flink introduceert ‘Flink Lage Prijs’. Die aanduiding is voor 140 alledaagse producten uit de verschillende categorieën. Deze producten zijn voortaan te koop voor huismerkprijzen. Het gaat om producten variërend van groente, fruit en zuivel tot huishoudelijke producten.

De producten zijn te herkennen aan het ‘Flink Lage Prijs’ logo. Katharina van den Bosch, Head of Commercial van Flink Nederland: “Met de Flink Lage Prijs-producten komen we tegemoet aan de zorgen bij veel Nederlanders over de stijgende kosten en prijzen. We bieden hen nu in ons assortiment van ruim 2.300 producten ook goedkopere alternatieven. Daarmee bespaart de klant door de snelle bezorging niet alleen veel tijd, maar ook kosten.”

Naast het aanbieden van meer producten tegen huismerkprijzen heeft Flink ook als enige boodschappenbezorger wekelijks aanbiedingen van de grootste A-merken, zoals ook traditionele supermarkten dit hebben.

Flink bestaat sinds het voorjaar van 2021 en is sindsdien ook in Nederland actief. Flink heeft in Nederland locaties in 40 steden. Ruim tweederde van de consumenten die boodschappen kopen via een snelle boodschappenbezorger doet dit via Flink, volgens cijfers van Flink zelf.

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht

Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

Lees bericht


Vood krijgt investering van 6,5 ton

Investering - Vood, producent van plantaardige maaltijden voorheen bekend als Plant B, heeft een investering van 6,5 ton ontvangen. Het bedrijf verkocht de afgelopen twee jaar meer dan 120.000 diepgevroren volwaardige kant-en-klaarmaaltijden.

Lees bericht

Flink opent de ‘BuurtHub’-store in Alkmaar

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Flink gaat de winkels van waaruit de flitsbezorging plaatsvindt aantrekkelijker maken voor de buurt door deze te veranderen in ‘BuurtHubs’. De eerste locatie staat in Alkmaar en heeft een volledige restyling en nieuw interieur gekregen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid