Flink krijgt vergunning voor nieuwe locatie in Amsterdam-West


Overleg met buren en gemeente Amsterdam leidt tot nieuwe locatie voor Flink in Amsterdam-West

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Flink heeft een vergunning gekregen voor Van Slingelandtplein in Amsterdam-West. Flink opent de nieuwe locatie, vlakbij het Westerpark, op 3 april en bedient vanuit daar klanten uit de binnenstad en het westelijke deel van Amsterdam.

Het verkrijgen van vergunningen voor locaties van waaruit boodschappen bezorgd kunnen worden is niet altijd eenvoudig, omdat bezorgers en bevoorrading gepaard gaat met lawaai. Robin Kiesler, managing director van Flink in Nederland: “We zijn verheugd dat we, na onze vergunning voor een locatie in Amsterdam-Zuid, nu ook een vergunning van de gemeente hebben gekregen voor een locatie in Amsterdam-West. Opnieuw geldt dat het om een plek dichtbij klanten gaat en niet op een afgelegen industrieterrein ver buiten de stad, zoals weleens werd gesuggereerd.”

Flink sluit komende week ook de locatie aan het Van Limburg Stirumplein, eveneens in Amsterdam-West. Die locatie was, in tegenstelling tot de nieuwe plek, volgens de gemeente niet passend. Flink heeft daarom, in overleg met de gemeente, gekeken naar een alternatief. Kiesler: “Samenwerking met de gemeenten en goede contacten in en met de buurt van onze locaties maken dat we op de lange termijn succesvol kunnen blijven. De aanpak en samenwerking in Amsterdam kunnen daarbij als voorbeeld dienen voor andere gemeenten.”

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

Lees bericht


Vood krijgt investering van 6,5 ton

Investering - Vood, producent van plantaardige maaltijden voorheen bekend als Plant B, heeft een investering van 6,5 ton ontvangen. Het bedrijf verkocht de afgelopen twee jaar meer dan 120.000 diepgevroren volwaardige kant-en-klaarmaaltijden.

Lees bericht

Flink opent de ‘BuurtHub’-store in Alkmaar

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Flink gaat de winkels van waaruit de flitsbezorging plaatsvindt aantrekkelijker maken voor de buurt door deze te veranderen in ‘BuurtHubs’. De eerste locatie staat in Alkmaar en heeft een volledige restyling en nieuw interieur gekregen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid