Flink opent de ‘BuurtHub’-store in Alkmaar


De bezorglocatie van Flink heeft een volledige restyling ondergaan en krijgt veel meer een buurtfunctie

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Flink gaat de winkels van waaruit de flitsbezorging plaatsvindt aantrekkelijker maken voor de buurt door deze te veranderen in ‘BuurtHubs’. De eerste locatie staat in Alkmaar en heeft een volledige restyling en nieuw interieur gekregen.

De locaties van flitsbezorgers zijn al langer onderwerp van discussie binnen gemeenten. Ze geven overlast en zien er door hun veelal geblindeerde ramen onaantrekkelijk uit. Flink heeft daarmee in Alkmaar afgerekend en wil laten zien hoe de hubs er in de toekomst uit komen te zien.

10% korting

De BuurtHub in Alkmaar oogt als een telecomstore en is voorzien van een nieuwe bestel- en betaalzuil om ter plekke boodschappen te doen. Mensen die ter plekke bestellen worden ook gelijk bediend door het team van Flink die de producten vanuit het magazijn picken en binnen enkele minuten meegeven aan de klant. Klanten die ter plekke bestellen krijgen een korting van 10 procent op de boodschappen van Flink omdat er niet hoeft te worden bezorgd.

Buurtfunctie

Maar om de buurtfunctie te versterken wordt er ook op andere behoeften ingespeeld. Zo kunnen buurtbewoners, ondernemers en andere bezoekers terecht voor services zoals het oppompen en plakken van een fietsband en het ophalen en wegbrengen van postpakketjes. Ook een defibrillator is er in de winkel geïnstalleerd. Robin Kiesler, managing director van Flink Nederland: “Als goede buur zijn we volop in gesprek en contact met de omgeving van onze locaties. "We hebben nu per locatie gekeken hoe we een nog beter onderdeel van de buurt kunnen zijn”.

2500 artikelen

De flitsbezorgers hebben het na een flitsende start de wind momenteel iets minder in de rug. Er is sprake van een enorme consolidatieslag in de markt van bezorging en ook het aantal gemeenten waarin flitsbezorgers actief waren is teruggebracht. Flink bezorgt op dit moment in meer dan 40 Nederlandse gemeenten en zegt zelf flink door te groeien. Klanten hebben de keuze uit meer dan 2500 artikelen. Het gemiddelde bestelbedrag ligt volgens de bezorgdienst inmiddels ruim boven de 30 euro.

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht

Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

Lees bericht


Vood krijgt investering van 6,5 ton

Investering - Vood, producent van plantaardige maaltijden voorheen bekend als Plant B, heeft een investering van 6,5 ton ontvangen. Het bedrijf verkocht de afgelopen twee jaar meer dan 120.000 diepgevroren volwaardige kant-en-klaarmaaltijden.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid