Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort


De bezorgdiensten Flink en Zorgboodschap willen samen met thuiszorgwinkel Leef3, bijdragen dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

De bezorgdiensten Flink en Zorgboodschap willen op die manier, samen met thuiszorgwinkel Leef3, bijdragen dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Jan Jans, manager bij Leef3.nu: “We zien dat er veel behoefte is aan gemak. Er is veel vraag naar vers bereide maaltijden, maar ook naar de mogelijkheid om eenvoudig boodschappen te kunnen bestellen. We hebben samen met Flink een assortiment ontwikkeld, speciaal voor senioren, bestaande uit tien kant-en-klare zorgmaaltijden, die kunnen worden aangevuld met dagdagelijkse boodschappen via de app van Flink”. Omdat de maaltijden per fiets worden bezorgd en niet met de vrachtwagen, wordt er ook nog eens bezorgd met minder uitstoot.

Flink

Robin Kiesler, managing director bij Flink Nederland: “Vanuit onze samenwerking met Boon Food Group werden we getriggerd om een specifieke oplossing voor de seniorenmarkt te ontwikkelen. Samen met Zorgboodschap en Leef3.nu rollen we dit concept nu uit in Amersfoort en bij succes hopelijk over heel Nederland. Door de samenwerking met Zorgboodschap en Leef3 kunnen nog meer ouderen makkelijk aan producten en maaltijden komen.”

Zorgboodschap

Zorgboodschap levert al jaren maaltijden en andere boodschappen aan zorginstellingen en weet welke behoeften er zijn bij senioren. “Onze maaltijden zijn specifiek ontwikkeld voor deze doelgroep en sluiten aan bij de persoonlijke wensen van onze klanten zoals halal, glutenvrij of natriumarm. Deze oplossing is één van onze invullingen voor het Volledig Pakket Thuis (VPT), een zorgpakket voor mensen met een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz). Wij kijken er naar uit om samen met Flink meerdere ledenverenigingen in Nederland te helpen,” aldus Vincent Bos, Algemeen Directeur Zorgboodschap.

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

John Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Lees berichtEerste Boon’s Dagmarkt in Limburg opent de deuren

Formulenieuws - Op woensdag 29 november opent de Boon’s Dagmarkt in Nieuwstadt. Het is de eerste Boon's Dagmarkt in Limburg. Deze voormalige Plusvestiging van de familie de Wit is de afgelopen weken vergroot en geheel volgens de laatste formule uitgangspunten ingericht.

Lees bericht
Vood krijgt investering van 6,5 ton

Investering - Vood, producent van plantaardige maaltijden voorheen bekend als Plant B, heeft een investering van 6,5 ton ontvangen. Het bedrijf verkocht de afgelopen twee jaar meer dan 120.000 diepgevroren volwaardige kant-en-klaarmaaltijden.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid