Foodboxen en versbereide maaltijden bij Landal GreenParks


Landal Green GreenParks komt met foodboxen omdat op de parken vaker in gezinsverband wordt gegeten

Leisure - Landal GreenParks heeft een assortiment foodboxen en versbereide maaltijden ontwikkeld, die gasten kunnen bestellen voor in de bungalow. Met dit nieuwe initiatief kunnen gasten genieten van verschillende eet- en drinkmomenten in en om de bungalow. Ook zijn er boxen om zelf producten te maken in de bungalow.

Gasten kunnen onder meer kiezen uit picknickboxen en borrelboxen. Ook zijn er boxen om zelf in de bungalow met het gezin ijsjes te maken, chocoladelollies of appelmoes. Daarnaast kunnen gasten kiezen uit een assortiment verse maaltijden, zodat men niet zelf hoeft te koken. De verse maaltijden en de foodboxen zijn online te bestellen via de gratis Landal-app. Gasten kunnen bovendien al geruime tijd hun verse broodjes en snackbarbestellingen online plaatsen, om wachtrijen in de winkel en de snackbar te voorkomen.

Gezinsverband

Het initiatief om foodboxen te verzorgen is ontstaan om gasten in de bungalows van gemak te voorzien op het gebied van eten en drinken. “Daarnaast zien we dat veel families er in deze tijd de voorkeur aan geven om in gezinsverband in de bungalow te eten. We spelen daarop in met een assortiment versbereide maaltijden en diverse foodboxen die gasten kunnen bestellen voor de verschillende eet- en drinkmomenten,” aldus Rogier Claessens, conceptdesigner bij Landal GreenParks. Het nieuwe initiatief is beschikbaar op Landal-parken in Nederland en in Duitsland. Het beschikbare assortiment kan per park wisselen.

Boerschappen

Landal GreenParks heeft voor de ontwikkeling van de foodboxen samengewerkt met Boerschappen, een duurzaam bedrijf dat zich inzet om voedsel via de kortste en eerlijkste weg van boer tot klant te brengen en met (food-)marketingbureau Tasty Lemon. De filosofie van Boerschappen sluit nauw aan bij het ‘natuurlijk samen eten en drinken’ van Landal GreenParks.

Bron: Landal/@FoodClicks

De kinderbox van Landal GreenParks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Landal ’t Loo neemt proef met zelfrijdende bezorgrobot

Leisure - Vakantiepark Landal Landgoed ’t Loo in ’t Loo-Oldebroek heeft de primeur van de eerste zelfrijdende robot op een Europees vakantiepark. De bezorgrobot gaat het parkteam in eerste instantie ondersteunen bij het aanleveren en ophalen van linnengoed in de recreatiewoningen, maar later wordt de bezorgrobot ook ingezet voor ontbijt- en bbq-pakketten en pizza’s.

Lees bericht


Maaltijdbox kost gezin bijna 3000 euro per jaar

Analyse – Maaltijdboxen zijn nog altijd populair bij gezinnen. Gemiddeld geeft een gezin bijna 3000 euro (€2877) uit aan een maaltijdbox-abonnement voor 4 personen. In zo’n abonnement zitten dan 3 maaltijden per week. De berekeningen van Foodboxen.nl zijn uitgevoerd op basis van een abonnement voor 40 weken.

Lees bericht

‘AI en robotisering moeten hospitality ondersteunen’

Bijeenkomst – Donderdag vond de bijeenkomst ‘Phygital’ van Trema Foodnetwerk. Het thema behandelde de vraagstukken van de steeds verdere (noodzakelijke) integratie van digitalisering en robotisering in de foodservicebranche. Efficiency en gebrek aan personeel zijn belangrijk uitgangspunten bij de invulling. Conclusie van de dag: AI en robotisering moeten hospitality ondersteunen, maar kunnen de menselijke waarde van gastvrijheid nooit vervangen.

Lees bericht




Koekjes van De Koekfabriek voor gasten Landal GreenParks

Leisureparken - Landal GreenParks gaat op 15 vakantieparken de koekjes van De Koekfabriek serveren. In totaal gaat het om ruim 1 miljoen handgemaakte koekjes, die gasten krijgen bij hun warme dranken. De samenwerking is bijzonder: bij De Koekfabriek werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Dankzij de samenwerking met Landal GreenParks kunnen circa tien structurele werkplekken worden opgevuld.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid