Foodvalley Accelerator wil start-ups helpen doorgroeien


Opleiding - Foodvalley NL en ScaleUp Company slaan de handen ineen en starten de Foodvalley Accelerator om start-ups  in de agrifoodsector te laten doorgroeien. De Foodvalley Accelerator richt zich op innovatieve Nederlandse agrifood ondernemingen met een schaalbaar product of dienst en een omzet van minimaal 100.000 euro. Roger van Hoesel, directeur van Foodvalley NL: “Er zijn veel kleine, veelal jonge bedrijven in de agri-sector en daarnaast grote gevestigde ondernemingen die al jaren bestaan, maar jonge bedrijven die de accelerator fase hebben overleefd zijn er weinig. Met de Foodvalley Accelerator willen wij dit hiaat invullen.” Mirik Castro, trainer bij ScaleUp Company: “Slechts 4% van de start-ups overleeft de accelerator fase naar een omzet van 1 miljoen euro. Er is dus veel behoefte aan training en coaching op dit vlak. Samen met Foodvalley NL hebben wij daarom een programma ontwikkeld, waarbij wij focussen op de business, maar vooral ook op de ondernemer zelf.” Programma Het acceleratorprogramma is gebaseerd op Rockefeller Habits 2.0, een methodiek van Verne Harnish waarmee je groei initieert en begeleidt, laten beide partijen weten. Een praktische methode die effectiviteit (met de juiste mensen op de goede plek de juiste dingen doen) combineert met efficiëntie (dingen goed doen). In februari en maart zijn er twee informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerde ondernemers. Ondernemers kunnen zich daarvoor aanmelden via www.foodvalleyaccelerator.nl. Na inschrijving voor het programma, bepaalt een commissie of de ondernemer toegelaten wordt. In principe loopt het programma drie jaar. Deelname kost ondernemers 2.500 euro per jaar, excl. BTW. Bron: Foodvalley Accelerator Opleiding - Foodvalley NL en ScaleUp Company slaan de handen ineen en starten de Foodvalley Accelerator om start-ups  in de agrifoodsector te laten doorgroeien. De Foodvalley Accelerator richt zich op innovatieve Nederlandse agrifood ondernemingen met een schaalbaar product of dienst en een omzet van minimaal 100.000 euro. Roger van Hoesel, directeur van Foodvalley NL: “Er zijn veel kleine, veelal jonge bedrijven in de agri-sector en daarnaast grote gevestigde ondernemingen die al jaren bestaan, maar jonge bedrijven die de accelerator fase hebben overleefd zijn er weinig. Met de Foodvalley Accelerator willen wij dit hiaat invullen.” Mirik Castro, trainer bij ScaleUp Company: “Slechts 4% van de start-ups overleeft de accelerator fase naar een omzet van 1 miljoen euro. Er is dus veel behoefte aan training en coaching op dit vlak. Samen met Foodvalley NL hebben wij daarom een programma ontwikkeld, waarbij wij focussen op de business, maar vooral ook op de ondernemer zelf.” Programma Het acceleratorprogramma is gebaseerd op Rockefeller Habits 2.0, een methodiek van Verne Harnish waarmee je groei initieert en begeleidt, laten beide partijen weten. Een praktische methode die effectiviteit (met de juiste mensen op de goede plek de juiste dingen doen) combineert met efficiëntie (dingen goed doen). In februari en maart zijn er twee informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerde ondernemers. Ondernemers kunnen zich daarvoor aanmelden via www.foodvalleyaccelerator.nl. Na inschrijving voor het programma, bepaalt een commissie of de ondernemer toegelaten wordt. In principe loopt het programma drie jaar. Deelname kost ondernemers 2.500 euro per jaar, excl. BTW. Bron: Foodvalley Accelerator

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Foodhelden uit Food100-lijst 2022 bekendgemaakt

Bekendmaking - In de Verspillingsfabriek in Veghel zijn vandaag de Foodhelden van 2022 bekendgemaakt. Het gaat om 6 van de meest impactvolle voedselveranderaars van Nederland. Zij werden door de vakjury gekozen uit de Food100-lijst van 2022 vanwege hun bijzondere en grote inzet om ons voedselsysteem beter en eerlijker te maken.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid