Franchiser opent vierde Spare Rib Express


Formulenieuws – Mult-franchisen komt bij meer formules voor, zo ook bij de bezorgformule Spare Ribs Express. Franchiser Ashwin de Folter nam als 25 jarige franchisenemer een bestaand Spare Rib Express locatie over in Tilburg en opent i maart dit jaar de vierde locatie. Binnen drie jaar is De Folter daarmee de franchisenemer met de meeste restaurants binnen de formule. Vanaf de overname van de locatie in Tilburg drie jaar geleden, reed Ashwin de Folter dagelijks 160 km op en neer van Rotterdam naar Tilburg. Door zich actief bezig te houden met ‘local store marketing’ wist hij 3 jaar op rij op deze locatie met 40% te laten groeien. Tegelijkertijd met deze groei stroomlijnde hij zijn organisatie. Niet alleen noodzakelijkerwijs vanwege de afstand, maar ook om zich te kunnen concentreren op nieuwe mogelijkheden. Die kwamen er in 2017 toen hij een bestaand bezorgrestaurant in Drechtsteden overnam en ook daar gedurende 2 jaar 35% omzetgroei wist te realiseren. Eind 2018 opende De Folter nog een derde bezorgrestaurant in Oisterwijk. Inmiddels is zijn bedrijf uitgeroeid tot een bedrijf met meer dan 100 personeelsleden. Met de opening van de vierde locaties in maart dit jaar in Oosterhout, is De Folter de franchiser van Spare Rib Express met de meeste vestigingen, laat commercieel directeur David Pinedo weten. “Het is fantastisch om te zien dat hij zo’n gestructureerd geheel heeft neergezet en zich beseft dat je door een contante focus op marketing en het nauwkeurig uitvoeren van onze formulemissie enorme groei kunt realiseren”, aldus Pinedo. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Mult-franchisen komt bij meer formules voor, zo ook bij de bezorgformule Spare Ribs Express. Franchiser Ashwin de Folter nam als 25 jarige franchisenemer een bestaand Spare Rib Express locatie over in Tilburg en opent i maart dit jaar de vierde locatie. Binnen drie jaar is De Folter daarmee de franchisenemer met de meeste restaurants binnen de formule. Vanaf de overname van de locatie in Tilburg drie jaar geleden, reed Ashwin de Folter dagelijks 160 km op en neer van Rotterdam naar Tilburg. Door zich actief bezig te houden met ‘local store marketing’ wist hij 3 jaar op rij op deze locatie met 40% te laten groeien. Tegelijkertijd met deze groei stroomlijnde hij zijn organisatie. Niet alleen noodzakelijkerwijs vanwege de afstand, maar ook om zich te kunnen concentreren op nieuwe mogelijkheden. Die kwamen er in 2017 toen hij een bestaand bezorgrestaurant in Drechtsteden overnam en ook daar gedurende 2 jaar 35% omzetgroei wist te realiseren. Eind 2018 opende De Folter nog een derde bezorgrestaurant in Oisterwijk. Inmiddels is zijn bedrijf uitgeroeid tot een bedrijf met meer dan 100 personeelsleden. Met de opening van de vierde locaties in maart dit jaar in Oosterhout, is De Folter de franchiser van Spare Rib Express met de meeste vestigingen, laat commercieel directeur David Pinedo weten. “Het is fantastisch om te zien dat hij zo’n gestructureerd geheel heeft neergezet en zich beseft dat je door een contante focus op marketing en het nauwkeurig uitvoeren van onze formulemissie enorme groei kunt realiseren”, aldus Pinedo. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht

Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht



Minder faillissementen in februari, maar horeca stijgt

Analyse - In februari zijn 26 minder bedrijven failliet verklaard dan in januari, meldt het CBS. Dat is een daling van 7 procent. De onderliggende trend van het aantal faillissementen is echter bijna 2 jaar stijgend. Relatief gezien werden er in februari de meeste faillissementen uitgesproken in de sector horeca.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid