Frank Visser benoemd als Managing Director Maison van den Boer
Benoeming – Frank Visser, Managing Director van inkooporganisatie Xandrion en High End cateraar Famous Flavours, wordt de nieuwe Managing Director van eventcateraar Maison van den Boer.
Xandrion is de inkooporganisatie van de Compass Group. Nu Maison van den Boer sinds maandag officieel onderdeel is van Compass Group Nederland, is dinsdag bekend gemaakt dat Frank Visser per direct eindverantwoordelijk zal zijn voor het nieuwe bedrijf. Maison van den Boer zal binnen Compass Group Nederland vallen in het Sport, Leisure & Event segment, waarmee het internationale cateringbedrijf haar marktpositie in de eventcatering in Nederland en België verder wil versterken.
Vrijetijdsbranche
Xandrion is in 1997 door een groep recreatieondernemers opgericht met een handvol aangesloten leveranciers. Inmiddels profiteren zo’n 1200 ondernemers uit alle hoeken van de vrijetijdsbranche van de inkoopcondities bij 70 leveranciers.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Samenwerking Van Tol Convenience Food en Xandrion
Samenwerking - Van Tol Convenience Food, conveniencespecialist op het gebied van ei, Italiaanse brood-en pizzaproducten, gaat samenwerken met Xandrion in Ede. Deelnemers aan de inkooporganisatie Xandrion kunnen vanaf 1 januari 2024 besparen op de producten van Van Tol Convenience Food.
Lees berichtTrema-bijeenkomst over de gevoeligheden bij inclusiviteit
Bijeenkomst - Inclusie gaat over het stap voor stap verschuiven van machtsculturen en het begrijpen van elkaars perspectieven. Dat was een conclusie van de Trema Foodnetwerk-bijeenkomst ‘Inclusiviteit en diversiteit’, die afgelopen donderdag in Utrecht werd gehouden. Tijdens de dag werden vraagstukken, uitdagingen en gevoeligheden rondom dit complexe en af en toe ongemakkelijke thema besproken. Met name het gebruik van stereotyperingen...
Lees berichtMet Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion
Schoolcatering –Compass Group wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.
Lees berichtBikl introduceert kant-en-klaar inmaakzoetzuur
Introductie - Bikl, maker van verse ingemaakte groente, heeft een nieuw product geïntroduceerd: no waste inmaak zoetzuur. Met dit product kunnen horecakeukens eenvoudig hun (rest) groente inmaken.
Lees berichtCompass en InstockMarket schalen samenwerking op
Voedselverspilling – Compass Group, 's werelds grootste food- en servicebedrijf met de labels Eurest, ESFM, Famous Flavours, Maison van den Boer en Xandrion, wil meer werk maken van duurzaamheid en schaalt hiervoor de samenwerking met InstockMarket op.
Lees berichtCompass opent Club Nomad in Rotterdam Building
Horecaconcept – Compass Group en Ballast Nedam Development hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw van Club Nomad in Rotterdam Building. Het nieuwe Food & Beverage concept gaat in juni open en moet een verbindend horecaconcept worden voor ‘nomadische werker’, de student en de ‘local’.
Lees bericht