Fred van Beek vertrekt bij Unilever


Fred van Beek vertrekt na 18 jaar bij Unilever / Foto bij: Sander Nagel

Persoonlijk - Fred van Beek (54), vice president Customer Development en daarmee de hoogste commerciële baas van Unilever Nederland, vertrekt per 1 april bij Unilever. Hij zal vanaf dat moment starten als CEO van de Eijerkamp Retail Groep. Dat meldt het vakblad FoodPersonality.

Van Beek werkte 18 jaar bij Unilever in verschillende salesfuncties waarvan de laatste acht jaar als eindverantwoordelijke voor de retail- en out-of-home-verkopen in Nederland. Als CEO van Eijerkamp Retail Groep wordt hij verantwoordelijk voor de Eijerkamp-woonwinkels, Trendhopper-vestigingen, designwinkel CILO en LOTS Citystore.

Van Beek: “Ik ga een prachtig bedrijf verlaten om bij een net zo prachtig bedrijf aan de slag te gaan. Het is altijd mijn ambitie geweest om als eindverantwoordelijke een mooie organisatie te leiden en ik kijk er enorm naar uit om deel uit te gaan maken van de Eijerkamp Retail Groep.”

Naar een opvolger voor Van Beek wordt gezocht en deze zal ter zijner tijd bekend worden gemaakt.

Bron: FoodPersonality

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Unilever pakt 43.000 pakketten in voor voedselbank

Actie – Drie dagen lang zijn 570 medewerkers van Unilever vrijwillig bezig met het inpakken van voedselpakketten voor de voedselbank. Op maandag 4, dinsdag 5 en donderdag 7 december pakken zij in Rotterdam Ahoy 43.000 dozen in. De actie wordt mogelijk gemaakt dankzij de hulp van partners Ahoy, NIBC, Upfield, Riedel, Dr. Oetker, Mars en Bidfood.

Lees bericht

Unilever deelt ijspatenten om uitstoot van vriezers te verlagen

IJs - Unilever kondigt aan dat het een gratis, niet-exclusieve licentie voor 12 herformuleringspatenten beschikbaar zal stellen aan de ijsindustrie. Dit besluit volgt op twee succesvolle pilotprojecten waarbij ‘last mile’-ijsvrieskisten werden ‘opgewarmd’ naar -12°C in plaats van de gebruikelijke -18°C.

Lees bericht



Succesvolle pop-up Ben & Jerry’s Chunky Experience

Pop-up – De twee weekenden dat de Ben & Jerry’s Chunky Experience was geopend, hebben het gewenste resultaat gegeven: menig ijsliefhebber wist de weg te vinden naar de tijdelijke locatie in de Hofbogen in Rotterdam om de wereld van chunks en swirls te proberen. Het tweede weekend zelfs 1200 mensen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid