Gastvrijheidsbepleiter Bas Hoogland overleden


Bas Hoogland met zijn trouwe metgezel Boy / Foto bij: De Heerlijkheid Vlijmen

Persoonlijk - Op 1 mei 2024 is Bas Hoogland, voormalig commercieel directeur van Landal GreenParks, op 63 jarige leeftijd overleden. Hoogland vertrok bij het vakantiebedrijf om gezondheidsredenen en startte daarna in het Zuid-Limburgse ‘bergdorp’ Vijlen een Bed & Breakfast. Mede door zijn social media-inspanningen wist hij enorme bekendheid te geven aan ‘De Heerlijkheid Vijlen’, zoals het vakantiegebied eigenlijk heet.

Bas Hoogland werkte 19 jaar voor Landal GreenParks. Hij verwierf in die periode grote naamsbekendheid binnen de wereld van gastvrijheid. Mede door het feit dat in 2010 Landal werd uitgeroepen tot ‘Meest Gastvrije Bedrijf van Nederland’ en hijzelf de persoonlijke award kreeg van ‘Mr Klantvriendelijkheid’. Ook na zijn vertrek bleef hij een veel gevraagd gastspreker over ‘Klantvriendelijkheid & Hostmanship’. Vele mensen uit de foodservicesector hebben zijn invulling van zijn ‘hostmanship’ aan den lijve kunnen ervaren tijdens een van hun verblijven bij De Heerlijkheid Vijlen. Want de locatie vormde voor velen een ideaal platform voor discussies, themasessies, maar ook voor ontspanning. Volledig ingericht en ingevuld naar de wens van Bas Hoogland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Landal ’t Loo neemt proef met zelfrijdende bezorgrobot

Leisure - Vakantiepark Landal Landgoed ’t Loo in ’t Loo-Oldebroek heeft de primeur van de eerste zelfrijdende robot op een Europees vakantiepark. De bezorgrobot gaat het parkteam in eerste instantie ondersteunen bij het aanleveren en ophalen van linnengoed in de recreatiewoningen, maar later wordt de bezorgrobot ook ingezet voor ontbijt- en bbq-pakketten en pizza’s.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid