Gerben Nijeboer nieuwe voorzitter VriesVers Platform


Gerben Nijeboer

Benoeming - De huidige bestuursvoorzitter Wiro Sterk van het VriesVers Platform (VVP) gaat het stokje overdragen aan Gerben Nijeboer. Sterk is ruim 10 jaar actief geweest in het bestuur en stond aan de basis van VVP .

Sterk kan door een nieuwe uitdaging bij Vega Insiders, een bedrijf in een andere categorie, zijn functie als voorzitter niet blijven uitvoeren. Daarom neemt Gerben Nijeboer, Commercieel Manager van logistiek dienstverlener Müller Fresh Food Logistics, het nu over. Nijeboer was al enige jaren binnen het VVP-bestuur actief. Zo heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het VriesVerstival de afgelopen jaren.

Naast de benoeming van de nieuwe voorzitter, komen er ook twee bestuursleden bij. Zo treden Robin van de Bruinhorst, Commercieel Directeur van Queens Products en Stephen Ophof, Categorymanager Vriesvers van Plus Retail, toe tot het bestuur.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Müller Fresh Food partner in het European Food Network

Logistiek – De Nederlandse dochteronderneming van Dachser, Müller Fresh Food Logistics, is op 1 januari 2024 officieel partner geworden van het European Food Network (EFN). Dachser nam het bedrijf begin 2023 over en heeft sindsdien met succes de weg van samenwerking en integratie ingeslagen. Met Müller als partner in de Benelux is het Europese netwerk voor voedingsmiddelendistributie aanzienlijk versterkt. 

Lees bericht


Vernieuwde opzet jaarlijkse prijzen Vriesvers Platform

Verkiezingen - Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland Naaldwijk en Albert Heijn Pollemans Etten-Leur zijn de winnaars van de verkiezing ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2023’. Beste A-merk werd Lamb Weston Grill Fries en beste VriesVers Product van het Jaar Huismerk werd Albert Hein Edamame Bonen. Het product Wochi Mochi Vanilla Strawberry van Bieze Food won de innovatieprijs.

Lees bericht

VriesVers Platform benoemt twee nieuwe bestuursleden

Benoeming – Het VriesVers Platform heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Tot het huidige VVP-bestuur treden toe Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn). VriesVers Platform ziet zich als platform in om het imago rond vriesverse producten te verbeteren.

Lees berichtGenomineerden VriesVers Prijzen 2021 bekend

Verkiezing – In totaal zes (2x3) winkels hebben de finaleronde bereikt voor VriesVers Winkel van het Jaar 2021. Dit jaar worden er weer twee winnaars verkozen in twee verschillende categorieën, namelijk 0 - 1.000 m² en >1.000 m². Het VriesVers Platform maakt de winnaars dit jaar weer LIVE bekend op donderdag 14 oktober tijdens het VVP WinnaarsEvent ‘GOUD’ in het Koning Willem II Stadion in...

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid