Haagse Shell Mobility Hub nu ook Ochama PickUp-point


Shell Mobility Hub in Den Haag met het bekende Shell Café-concept is nu ook Ochama PickUp-point voor online bestelde boodschappen

Formulenieuws - De Shell Mobility Hub aan de Veerkade in Den Haag gaat samenwerken met omnichannel retailbedrijf Ochama en krijgt een PickUp-point van deze boodschappendienst. Gebruikers kunnen in de Shell Mobility Hup nu niet alleen de auto en zichzelf ‘opladen’, maar ook direct hun online bestelde boodschappen afhalen.

Shell wil met de samenwerking op de locatie klanten nog meer gemak bieden in stedelijk Den Haag. Omnichannel-retailer Ochama startte in november 2021 in Leiden. Het bedrijf wil in een robotachtige omgeving klanten snel voorzien van een uitgebreid pakket food en non-foodproducten.

Bij de mobiliteitshubs van Shell kunnen gebruikers hun auto opladen en zichzelf voorzien van een gevarieerd en vers aanbod in eten en drinken. De ruimte is ook ingericht dat chauffeurs kunnen uitrusten of kunnen werken. Zelfs de was kunnen gebruikers van de mobiliteitshub laten doen. Nu kunnen zij als Ochama-klant ook gratis hun online boodschappen ophalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsProef de Wereldkeuken van Shell nu met topchef Margo Reuten

Samenwerking - Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar stations, geïnspireerd door wereldse smaken. Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en gaat Shell de samenwerking aan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Lees bericht


Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid