‘Hamburgerboetiek’ Ter Marsch & Co opent in Utrecht


Hamburgerketen - Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Het is de vierde vestiging van het hamburgerbedrijf. Andere vestigingen zitten in Rotterdam en twee in Amsterdam. Nu is daar een vierde vestiging bijgekomen in hartje Utrecht.

Net als de andere drie vestigingen, valt Ter Marsch & Co op door een bijzonder ex- en interieur. De locatie munten uit in veel instagramwaardige hoekjes en veel humor. Dat is in de nieuwste Ter March & Co niet anders. Zo kent het terras een felblauwe luifel en staan er rode tafeltjes en retro klapstoeltjes.

Ter Marsch & Co is niet alleen bekend vanwege het interieur, ook de hamburgers hebben een landelijke bekendheid. De Koreaanse Gojira burger van de hamburgerzaak won meerdere awards, waaronder Beste Burger van Nederland. In Utrecht staat deze ook op de kaart. Ook de friet van Ter Marsch & Co is bekroond tot het beste frietje van Nederland.

De friet

De aardappelen voor de friet van Ter Marsch & Co worden elke dag rechtstreeks vanaf de boer in grote zakken geleverd om ze daarna op de locatie met de hand te snijden tot verse frieten. De aardappel levert een goudgeel frietje op met een dun schilletje, krokant van buiten en met een fijne zachte aardappelsmaak van binnen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Cafetariaomzet groeit in februari met 2,4%

Cafetaria – De omzetten in de cafetariasector zijn in januari en februari dit jaar enigszins toegenomen ten opzichte van dezelfde maanden vorig jaar, met 2,8% in totaal. In de maand februari nam de omzet met 2,4% toe in vergelijking met dezelfde maand in 2023.

Lees bericht

Cafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024

Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...

Lees bericht

McCain maakt goede start met regeneratieve landbouw

Duurzaam – Het vorig jaar gelanceerde programma voor regeneratieve landbouw van McCain in Nederland is boven verwachting uit de startblokken gekomen. Reden voor McCain om in 2024 de omvang van het programma verdubbelen. Onderdeel van di transitieproject is een samenwerking met de Rabobank voor het verstrekken van een aantrekkelijke rentekorting voor apparatuur die nodig is voor regeneratieve landbouw.

Lees bericht



Innovatie Infraroodfrituren nu klaar voor uitrol

Achtergrond - Friet en snacks bakken in een infraroodfrituur is niet alleen goedkoper vanwege de hoge gasprijzen, maar is door beter warmtespreiding ook efficiënter in het bakken en daarmee beter voor het rendement van de ondernemer. Na een jaar doorontwikkeling is de infraroodfrituur,  nu klaar voor verdere uitrol.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid