Hanex Hospitality opent derde The Villy in Den Haag


Alle verse maaltijden zijn straks te bestellen via de QR-codes in de keukenkasten van de appartementen

Horeca – Hanex Hospitality Group opent op 19 september The Villy The Roofs in hartje Den Haag. Het is de derde Villy-locatie in Nederland. The Villy is een sociaal ontmoetings- en werkplekconcept dat dorpse samenhang creëert in bruisende binnensteden.

Het concept richt zich op het vormen van een community, gebaseerd op lokale betrokkenheid en sociale cohesie. The Villy The Roofs in Den Haag is de derde The Villy-locatie in de woningportefeuille van CBRE Investment Management. Eerder al openden twee locaties in Amsterdam en Rotterdam.

Lokale charme

De nieuwe locatie is gevestigd op de begane grond van de tweede woontoren van nieuwbouwcomplex The Roofs, vlak bij Den Haag Centraal. Rob van Herpen, directeur Hanex Hospitality Group: “Wij creëren plekken waar mensen onderdeel zijn van een hechte woongemeenschap tegen de achtergrond van de anonimiteit in steden. The Villy combineert het beste van beide werelden: de levendigheid en dynamiek van de stad met de knusheid en saamhorigheid van een dorp. We brengen mensen samen door bijvoorbeeld events, borrels, feesten en diners te organiseren. En ook door buren en de buurt een plek te geven voor lokale initiatieven”.

Lokaal

Het assortiment van The Villy bevestigt de lokale betrokkenheid. Zo wordt brood aangeboden van ‘Lekker Brood’ van de Herengracht in de Hofstad en worden de brownies huisgemaakt. De producten en gerechten zijn ter plekke te nuttigen, maar ook kunnen de bewoners een diner laten bezorgen. Alle verse maaltijden zijn straks te bestellen via de QR-codes in de keukenkasten van de appartementen. Van Herpen: “Ons all-day horecaconcept is meer dan een culinair trefpunt; het is een sociale hub waar stedelijke dynamiek en lokale charme hand in hand gaan.”

Plek voor iedereen

Frank Aalbers, Head of Asset Management bij CBRE Investment Management: “The Roofs is een plek voor iedereen waar alles onder een dak komt. Niet alleen op het gebied van de woningmix met sociale huur, middenhuur en vrije sector, maar ook met horeca en dienstverlening. The Villy heeft een cruciale rol in het helpen creëren van een hechte en betrokken woongemeenschap met een positief effect op de hele buurt.”

Bron: Hanex Hospiltality/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sociaal horecaconcept Vollpension wellicht naar Nederland

Horeca – Nederland wordt mogelijk een nieuw sociaal horecaconcept rijker. The Franchise Club en Business Models Inc. kijken op dit moment of er mogelijkheden liggen voor het uitrollen van het Oostenrijkse concept Vollpension, een horecabedrijf dat ouderdomsarmoede en eenzaamheid bestrijdt door generaties samen te brengen in zogenaamde ‘generationen cafés.

Lees berichtCompass opent Club Nomad in Rotterdam Building

Horecaconcept – Compass Group en Ballast Nedam Development hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw van Club Nomad in Rotterdam Building. Het nieuwe Food & Beverage concept  gaat in juni open en moet een verbindend horecaconcept worden voor ‘nomadische werker’, de student en de ‘local’.

Lees bericht

Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

Lees bericht


Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Lees bericht

The Villy opent tweede locatie in Terraced Tower Rotterdam

Hospitalityconcept - Hanex Hospitality Group opent na The Villy Rhapsody in Amsterdam, nu een tweede locaties in de Terraced Tower in Rotterdam. De locatie in het Maritiem District gaat 15 mei open, om de hoek van de Markthal. Met deze nieuwe locatie brengt Hanex ‘village living’ naar het bruisende hart van de Maasstad.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid