Nieuwe Julia's zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren


Julia's gaat pizza's serveren en zet bestelzuilen in voor snellere service / Foto bij: NS/Tycho Muller

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Reizigers die de Julia‘s winkel op beide stations binnenstappen, ervaren een nieuwe uitstraling, een uitgebreider assortiment en snellere service, laat NS weten. Ook worden er bestelzuilen geplaatst zodat klanten sneller en eenvoudiger hun bestelling kunnen plaatsen. ‘Dit zorgt ervoor dat reizigers vlot geholpen worden en snel weer op pad kunnen’, aldus NS in een toelichting. Ook zijn er verschillende maatregelen genomen om het energieverbruik te verlagen en duurzamer te werken.

Julia’s

De formule Julia’s telt 19 winkels op middelgrote en grote stations in heel Nederland. Op de locactie worden de Italiaanse producten vers bereid. Julia’s heeft de gehele dag een geschikt aanbod voor de reizigers:  ’s ochtends kunnen reizigers terecht voor een espresso of een cappuccino. Voor de lunch of diner zijn er vers bereide pasta’s met verschillende sauzen en Italiaanse broodjes. En met de komst van de nieuwe Julia’s worden nu ook de ovenverse pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Bron: NS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Take away Who Ayam start in Creative Valley Utrecht CS

Formulenieuws – Take away formule Who Ayam opent binnenkort de deuren aan de Smakkelaarshoek in Utrecht. Who Ayam is een nieuw horecaconcept met een focus op gezond en voedzaam comfort food. Het winkelpand waar de formule zich vestigt, is onderdeel van het multicomplex Creative Valley Utrecht CS, dat onderdeel uitmaakt van stationsgebied Oost.

Lees bericht






Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid