Hans Miete vertrekt als Managing Director bij BKNL


Hans Miete / Foto bij: Linkedin

Benoeming – Hans Miete vertrekt als Managing Director bij BKNL. Per 5 oktober start hij als CEO van Collins Foods Europe Ltd. en volgt daarmee Mark van ’t Loo op, die bij het bedrijf vertrekt.

Vanaf januari 2018 heeft Miete, samen met zijn team binnen BKNL, gewerkt aan de bouw van het merk Burger King in Nederland. Onder zijn leiding groeide het aantal locaties, verbeterde het productaanbod van de hamburgerketen en werden er diverse innovaties gedaan. Bovendien kreeg de formule naar de consument een andere uitstraling en merkbeleving.

Collins Foods Limited werkt zowel binnen Europa, Azië als thuisland Australië als franchiseorganisatie voor de formules Taco Bell-, KFC- en Sizzler.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Tomra introduceert de ‘slimme prullenbak’ SmartBin

Introductie – Emballagefabrikant Tomra en Tikkie introduceren op de Horecava de SmartBin. Bij deze ‘slimme prullenbak’ kunnen gasten van horeca- en fastfoodketens zelf hun herbruikbare bekers inleveren en het betaalde statiegeld via een Tikkie QR-code direct op hun rekening laten storten.

Lees bericht

Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht



Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid