Happy Italy opent vernieuwd concept in Roermond


'Het nieuwe interieur van Happy Italy is jonger, krachtiger en sluit beter aan op de happy way to look at the world,’ aldus Van Halderen

Formulenieuws – Het centrum van Roermond krijgt de eerste Happy Italy volgens het vernieuwde concept. Het restaurant van Happy Italy onderging onlangs een rebranding en de locatie in Limburg is het eerste restaurant dat volgens dit concept is gebouwd.

De nieuwste Happy Italy is gevestigd aan de Markt. Het pand werd de afgelopen maanden grondig verbouwd naar het vernieuwde Happy Italy concept, een trendy restaurant met een flink aantal zitplaatsen, variërend van knusse tafeltjes voor twee tot comfortabele banken waar je met een grote vriendengroep of de hele familie aanschuift.

Grote porties

Met kwalitatief goed eten voor een lage prijs én grote porties, maakt Happy Italy uiteten gaan beschikbaar voor een breed publiek.  Sandra van Halderen, CEO van Restaurant Company Europe (RCE), de horecagroep waar Happy Italy onderdeel van is: “Op onze menukaart vind je een ruime keuze aan verse pasta’s, grote pizza’s en sweets. Krijg je niet alles op, dan krijg je de rest mee in een ‘happy bag’, zodat je er later nóg een keer van kunt genieten. Of je nu bij ons langskomt met je gezin, een hapje wilt eten na een dag shoppen in het outletcenter, gaat borrelen met collega’s of je eerste date hebt, we doen er alles aan om een flinke dosis happiness toe te voegen aan je dag”.

Nieuwe look & feel

Net als in de 20 bestaande Happy Italy restaurants, mocht in Roermond de vakkenkast met traditionele tomatenblikken als echte eye catcher niet ontbreken. Maar, het donkere kleurgebruik, de hippe materialen zoals de marmerlook tafeltjes, het groen en de catchy neon’s zorgen samen écht voor een vernieuwde sfeer. ‘Het is jonger, krachtiger en vooral beter aansluitend op onze happy way to look at the world,’ aldus Van Halderen.

Bron: Happy Italy/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Restaurant Beluga Maastricht gered van faillissement

Horeca - Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft een dreigend faillissement afgewend. Het sterrenrestaurant verkeerde in zwaar financieel weer door tegenslagen als gevolg van lockdowns, wateroverlast en brand. Het restaurant heeft een akkoord bereikt met alle crediteuren en een nieuwe partner gevonden in de Limburgse horecaondernemer Danny Deng.

Lees bericht


FSIN: ‘Foodbedrijven worstelen met hun verdienmodel’

Analyse – “Bedrijven in food worstelen met hun verdienmodel. Krimpende marges, personeelstekorten en schaalproblemen baren grote zorgen. Het maakt ondernemen in de foodbranche een steeds ingewikkelder puzzel. Elk stukje moet op z’n plaats vallen, anders valt er een gapend gat in het verdienmodel”. Dat schrijft het FoodService Instituut Nederland (FSIN) ter gelegenheid van het verschijnen van de FSIN Food500 2024, een...

Lees bericht



FSIN: ‘Horeca moet biologische producten meer omarmen’

Onderzoek - Om het gebruik van biologische producten in de horeca te vergroten is faciliterende wetgeving vanuit de overheid nodig, in combinatie met een sterk aanmoedigingsbeleid door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Daarnaast zal de horeca zelf biologische producten collectief moeten gaan omarmen. Verbinding maken is de sleutel voor succes.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid