Heineken introduceert Italiaanse Birra Moretti in Nederland


Bier – Voorlopig alleen in de supermarkten, maar zodra de terrassen open gaan, ook verkrijgbaar in de horeca: Birra Moretti. Een soepel biertje met het subtiele aroma van citrus, dat zich goed laat combineren met Italiaanse gerechten, aldus Heineken.

Birra Moretti is het favoriete bier van Italië en wordt nu grootschalig in Nederland geïntroduceerd. De markt voor speciaalbieren groeit al geruime jaren, net als de markt voor alcoholvrije varianten. Vandaar dat er vanaf deze week ook een 0.0%-variant wordt gebracht, namelijk de Birra Moretti Zero.

Birra Moretti is in 1859 ontstaan in Udine, een klein provincieplaatsje tussen Venetië en de Alpen. Het productieproces is in die 162 jaar bijna onveranderd gebleven. Birra Moretti is inmiddels verkrijgbaar in meer dan veertig landen wereldwijd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Heineken hoofdsponsor van Amsterdam jubileumjaar

Sponsoring – De Amsterdamse bierbrouwer Heineken wordt officieel hoofdsponsor van het Amsterdam 750 jubileumjaar. Om de samenwerking te vieren, hieven burgemeester van Amsterdam Femke Halsema en Heineken CEO Dolf van den Brink in de oude bestuurskamer van de bierbrouwer aan het Tweede Weteringplantsoen in Amsterdam het glas.

Lees bericht

ID&T verruilt na 20 jaar Heineken voor AB Inbev

Festival - Bezoekers van de festivals Mysteryland, Defqon.1, en Awakenings drinken voortaan geen producten meer van Heineken, maar van AB InBev. Na 20 jaar heeft festivalorganisator ID&T Groep de samenwerking met Heineken beëindigd en stapt de organisator over op de biermerken Bud en Corona.

Lees bericht


BOB wordt VIB bij De Vrienden van Amstel LIVE

Event – De 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE is van start gegaan. Tot en met 26 januari bezoeken 200.000 vrienden de grootste Amstel kroeg van Nederland. Zoals in iedere kroeg is het de vraag: wie is de BOB vandaag? Om de BOB extra positief in de schijnwerpers te zetten introduceert De Vrienden van Amstel LIVE de VIB; oftewel de ‘very...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid