HEMA opent twee locaties met vernieuwde foodconcepten


Het vernieuwde restaurant bij de HEMA in Assen / Foto bij: Menno Ridderhof

Formulenieuws – Naast de nieuwe HEMA-locaties met de vernieuwde HEMA-foodcourt en de vernieuwende La Place-vestigingen in Hilversum en Alkmaar, opende de winkelketen onlangs ook een tweetal locaties met daarin het eigen foodcourt en een nieuwe opzet van het restaurant. Dat gaat om de locaties Voorburg en Assen.

De HEMA-Voorburg heeft alleen een vernieuwde take-away. De vestiging in Assen heeft naast een afhaalcounter ook een nieuw restaurant. Ook daarin zijn door HEMA aanpassingen aangebracht. In tegenstelling tot de locaties met La Place is het assortiment in het HEMA-restaurant iets beperkter, maar de broodjes, de koffie en de taart en ijsjes zijn wel typisch HEMA. Het assortiment in een HEMA-restaurant is meer gericht op de gast die even gaat zitten en niet zoals bij La Place op de gast die langer verblijft. Alle locaties zijn zogenaamde pilot-vestigingen omdat HEMA de komende tijd wil kijken wat de aanpassingen doen bij de HEMA-klanten.

Schepkoek

De HEMA-counters in Voorburg en Assen voor de take-away hebben naast de bekende belegde broodjes koffie en gebak ook het nieuwe concept SchepKoek. Hier kunnen klanten hun koekjes zelf scheppen in een pot, of kant-en-klaar meenemen in een pot. Ook het eigen concept Blij-ijsje is aanwezig, net als de rookworst en de hotdogs.

Tompouce

De tompouces ontbreken nergens. Dit is verreweg het meest bekende HEMA-product. Tijdens Koningsdag verkoopt HEMA er meer dan 1 miljoen

Bron: HEMA/@FoodClicks

Hotdog, koffie en Schepkoek in de foodcounter Foto's: Menno Ridderhof
Gebak en taart mag natuurlijk niet ontbreken bij HEMA
Het nieuwe concept De Schepkoek bij HEMA
Vooraanzicht van de hotdogcounter en de koofiebar
Restaurantoverzicht

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ton van Veen (Jumbo): ‘Meer klanten voorbode van hernieuwde groei’

Formulenieuws - Jumbo maakte vanochtend cijfers bekend over het eerste halfjaar, waarbij topman Ton van Veen tevens terugblikte op de eerste zes maanden van dit jaar, maar ook een perspectief schetst voor de nabije toekomst. De omzet steeg in het eerste halfjaar met een procentje, terwijl het marktaandeel vrijwel onveranderd uitkwam op 21%.

Lees bericht



Restaurant Beluga Maastricht gered van faillissement

Horeca - Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft een dreigend faillissement afgewend. Het sterrenrestaurant verkeerde in zwaar financieel weer door tegenslagen als gevolg van lockdowns, wateroverlast en brand. Het restaurant heeft een akkoord bereikt met alle crediteuren en een nieuwe partner gevonden in de Limburgse horecaondernemer Danny Deng.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid