High end restaurant Secret Garden opent in Amsterdam


Tropische sferen bij Secret Garden in Amsterdam

Horeca - Deze week is in Amsterdam high end restaurant Secret Garden geopend. Het interieur van de locatie is geïnspireerd op horecagelegenheden in onder meer Londen, Madrid, Dubai en Parijs. Secret Garden is daarmee geen plek waar je alleen kunt dineren.

Secret Garden is geopend in een monumentaal pand aan de Reguliersdwarsstraat, met een fraai verstopte binnentuin aan de achterzijde. Ook binnen floreert de groene weelde; door het gebruik van natuurlijke producten als hout, metaal en steen, veel groen en planten. Het horecabedrijf is een nieuw initiatief van broers en horecaondernemers Roy en Mike Poppes. Met meer dan 10 jaar ervaring in de internationale horeca, misten zij in Amsterdam ‘een echt volwassen, internationaal georiënteerde zaak met beleving. Een etablissement waar je na het diner niet de stad meer in hoeft, omdat je er de avond voort kunt zetten met cocktails’.

Drie ruimtes

Het monumentale pand is van binnen en van buiten volledig gerenoveerd, onder het oog van architect Will Erens van Too Many Agencies, bekend van onder meer het werk voor Lolo Amsterdam, SushiSamba London en The Markt New York. Het restaurant is opgedeeld in drie verschillende ruimtes. In het Garden Restaurant wanen bezoekers zich in tropische sferen door de vanuit het plafond komende beplanting en het felle kleurgebruik. In de Bar Lounge bevindt zich een ruime cocktailbar, waaraan ook gegeten kan worden. De Private Garden Room is voorzien van eigen bar en cocktailstation en kijkt uit over de monumentale tuin. Hier is ruimte voor groepen tot 46 man voor een sitting diner (tot 60 staand) en mogelijkheid voor aanvullend entertainment.

Fusion style

De keuken wordt geleid door chef-kok Jeroen Romanesko, voorheen werkzaam bij onder meer sterrenrestaurant Lucas Rive, De Nederlanden en Kitchen & Bar Van Rijn. Het menu van Secret Garden is samengesteld vanuit de Nikkei Cuisine. Deze fusion stijl combineert de delicate en elegante smaken van de Japanse keuken met die van de Peruviaanse keuken. Op het menu daarom traditionele Peruviaanse ceviche tot Wagu A4 steak van de robata grill. De Japans-Peruviaanse fusion is ook op de cocktailkaart terug te vinden, met cocktails die veel Zuid-Amerikaanse producten bevatten.

Bron: Secret Garden/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht


SIAL Paris komt met nieuwe digitale catalogus

Vakbeurzen – SIAL Paris, internationale vakbeurs die van 15 tot en met 19 oktober wordt gehouden,  komt met een nieuwe digitale catalogus. Op de CXMP marktplaats treft de gebruiker een overzicht aan van ruim 7.000 aanwezige exposanten en hun producten. De digitale catalogus moet een hulpmiddel zijn voor exposanten en bezoekers om 365 dagen van het jaar commercieel in contact te zijn.

Lees bericht

‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees berichtJoin Program wint contract campus Booking.com

Catering - Booking.com kiest voor cateringvernieuwer Join Program om het complete voedsel- en drank aanbod te produceren en faciliteren voor het nieuwe kantoor. Booking.com verhuist in 2023 naar een nieuwe campus en heeft in Join Program de partner gevonden om ervoor te zorgen dat alle HQ-medewerkers zich thuis gan voelen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid