HMSHost opent koffieconcept Urban Beans op Schiphol


Het koffieconcept is ontwikkeld in samenwerking met partner Douwe Egberts en bedoeld voor de reiziger, die vlak voor vertrek toch nog iets wil gebruiken. Het assortiment is gericht op het ter plekke eten, maar vooral ook het meenemen.

Bij Urban Beans kunnen reizigers terecht voor vers gezette piston-koffie, afgebakken koeken, zuurdesem tosti's en sapjes. Daarnaast ook gebak, salades en broodjes. Volgens HMSHost is de kiosk een goede aanvulling op het E-pieraanbod.

Bron: @FoodClicks Foto:HMSHost

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht



HMSHost opent Bubbles Seafood & Winebar op Schiphol

Formulenieuws – HMSHost Nederland, onderdeel van Dufry Group, wereldmarktleider in de hospitality branche voor reizigers onderweg, opent een nieuwe locatie van ‘Bubbles - Seafood & Winebar’ op Amsterdam Airport Schiphol. De locatie was al op Schiphol gevestigd, maar is verplaatst naar Lounge 2.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid