Huls introduceert twee vega droge worsten
Introductie – Huls in Groningen maakt al meer dan 100 jaar droge worsten, gemaakt van vlees, maar komt nu met een tweetal vega-varianten, te weten de Vegetarische Sticks Mediterraanse Smaak en Vegetarische Sticks Chorizo Smaak.
Worstjes mogen op een borrelplank niet ontbreken en dus ook niet op een borrelplank voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs. Voor Huls aanleiding om met de vegetarische worstvarianten te komen.
Huls heeft van twee populaire droge worsten de eerste vega varianten ontwikkeld. De twee varianten zijn 100% plantaardig, bevatten geen dierlijke eiwitten en zijn hierdoor ook geschikt voor veganisten. Beide producten bevatten veel eiwitten. En kunnen voor bij de borrel of als snack voor onderweg.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Violife introduceert Vioblock als alternatief voor roomboter
Introductie - Violife, onderdeel van Upfield en pionier op het gebied van plantaardige alternatieven voor onder meer Goudse kaas en Griekse feta, introduceert nu Vioblock. Vioblock is volgens de producent een 100% plantaardig alternatief voor roomboter.
Lees berichtEdwin van Veldhuizen commercieel directeur Zwanenberg Food Group
Benoeming – Edwin van Veldhuizen is per 1 juli 2020 benoemd tot commercieel directeur bij Zwanenberg Food Group. Hij was commercieel directeur bij Struik Foods Europe, de onderneming waarmee Zwanenberg op 13 maart 2020 fuseerde.
Lees bericht