Edwin van Veldhuizen commercieel directeur Zwanenberg Food Group


Foto bij: Rob Voss Fotografie

Benoeming – Edwin van Veldhuizen is per 1 juli 2020 benoemd tot commercieel directeur bij Zwanenberg Food Group. Hij was commercieel directeur bij Struik Foods Europe, de onderneming waarmee Zwanenberg op 13 maart 2020 fuseerde.

Met die fusie ontstond een voedingsmiddelenconcern met 1.800 medewerkers en een jaaromzet van € 540 miljoen.

In zijn nieuwe functie wordt Van Veldhuizen onder andere verantwoordelijk voor de merken Kips, Huls, Chicken Tonight, Struik en Sonnen Bassermann.

Bron: Zwanenberg Food Group

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Zwanenberg 100e stakeholder Samen Tegen Voedselverspilling

Voedselverspilling – Zwanenberg Food Group is het 100e bedrijf dat zich als stakeholder aansluit bij Samen Tegen Voedselverspilling. Door voeding te verhitten en in een circulaire verpakking te verpakken, en door onder andere reststromen te verwerken tot soepen en sauzen, draagt Zwanenberg fors bij aan het tegengaan van verspilling.

Lees bericht

Huls introduceert twee vega droge worsten

Introductie – Huls in Groningen maakt al meer dan 100 jaar droge worsten, gemaakt van vlees, maar komt nu met een tweetal vega-varianten, te weten de Vegetarische Sticks Mediterraanse Smaak en Vegetarische Sticks Chorizo Smaak.

Lees bericht


Zwanenberg en Struik voortaan samen

Fusie - De aandeelhouders van Zwanenberg Food Group (ZFG) en Struik Foods Europe hebben besloten dat de twee ondernemingen per vandaag samen gaan. Hiermee ontstaat een breed voedingsmiddelenconcern met 1.800 medewerkers en een jaaromzet van €540 miljoen.

Lees bericht

Zwanenberg en Struik bevestigen fusiewens

Samenwerking  - Zwanenberg Food Group en de Veluwse conservenfabriek Struik Food hebben gemeld bij de toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM) dat zij willen fuseren. In juli hadden zij al aangekondigd dit van plan te zijn. De fusie kan in het eerste kwartaal 2020 worden afgerond. Beide bedrijven hebben het idee dat zij samen beter zijn opgewassen tegen de macht van...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid