IJsmachinefabrikant Carpigiani gaat prijs uitreiken aan JRE-chefs


Op het jaarcongres van JRE-Jeunes Restaurateurs gaat ijsmachinefabrikant Carpigiani een prijs uit reiken aan een JRE-chef

Samenwerking – De Italiaanse IJsmachinefabrikant Carpigiani en JRE-Jeunes Restaurateurs gaan samenwerken. De samenwerking omvat een nieuwe prijs die door Carpigiani wordt uitgereikt aan de JRE-chefs op ons tweejaarlijkse congres in Parijs, in april 2024.

Net als de Carpigiani is het maken van gelato onuitwisbaar verbonden met de tradities in Italië. JRE-koks blijven ook trouw aan zichzelf, door middel van moderne voedselbereiding die hun cultureel erfgoed eer aandoet, door de culinaire identiteit en tradities van over de hele wereld te respecteren en te promoten. Reden voor de beide partijen te gaan samenwerken. “We zijn verheugd om samen te werken met de Carpigiani Group om zijn traditie van het maken van ijs naar de tafels van de beste restaurants in Europa te brengen,” aldus Daniel Lehmann, President van JRE-Jeunes Restaurateurs.

Elk JRE-Jeunes Restaurateurs-lid zet zich in voor het behoud van zijn ‘terroir’. Dit betekent dat zij verse, regionale ingrediënten serveren die afkomstig zijn van lokale boerderijen, met het hoogste kwaliteitsniveau. JRE telt 375 aangesloten high-end restaurants en 160 hotels.

Bron: JRE/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid