ISM 2022 komt met gevarieerd programma


Uitgestelde ISM naar april trekt meer belangstelling

Vakbeurzen – Na een pauze van twee jaar wordt van 30 januari tot 2 februari 2022 in Keulen weer de internationale snack -en zoetwarenbeurs ISM gehouden. Dit keer wordt de hybride beurs met een nog gevarieerder programma georganiseerd. Momenteel worden de laatste consumenten- en producttrends, innovaties en start-up pitches vastgesteld.

Met momenteel ongeveer 1.200 geregistreerde exposanten uit meer dan 60 landen, biedt de ISM een goede uitgangspositie om in januari weer te starten, zo laat de organisatie weten. En met het beveiligings- en hygiëneconcept #B-SAFE4business en de 3G-toegangscontrole CH3CK zorgt de organisatie er voor dat het hoogste niveau van beveiliging geldt voor deelnemende bedrijven en bezoekers. “Als toonaangevende bijeenkomst in de branche is het onze belangrijkste zorg om de herstart voor de branche zo veilig mogelijk te maken. Tegelijkertijd willen we als onderdeel van ons evenementen- en congresprogramma nieuwe accenten leggen met nieuwe onderwerpen. Deskundige lezingen, speciale shows, start-up pitches en prijsuitreikingen zijn slechts enkele van de hoogtepunten waar bezoekers van ISM naar uit kunnen kijken”, aldus Sabine Schommer, directeur ISM uit.

Nieuwe productshowcase

De New Product Showcase is dé centrale plek voor innovaties. Vakbezoekers kunnen de nieuwe producten voor 2022 in tal van vitrines bekijken als onderdeel van de speciale tentoonstelling "New Product Showcase" in de nieuwe hal 1. Daarnaast worden daar de drie meest innovatieve producten van ISM 2022 gepresenteerd, die tijdens de ISM Night zijn uitgereikt.

Trend Hof

De Trendcourt in hal 5.2 staat in het teken van trends in de zoetwarenindustrie. In drie gebieden worden verschillende accenten gelegd. Nieuwe producttrends en ontwikkelingen in de branche zullen in een speciale ruimte worden getoond. Daarnaast vinden er meerdere keren per dag trendpresentaties plaats van Innova Market Insights en Euromonitor International als onderdeel van de Expert Stage. De Expert Stage is tevens de centrale locatie voor de uitwisseling van kennis en informatie en een gelijktijdige lezingpodium voor de ISM en ProSweets Keulen.

Bron: ISM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ISM is coronaperiode goed te boven gekomen

Vakbeurzen - De Internationale snack- en zoetwaren beurs ISM, die dit jaar weer in de vertrouwede periode van 28 tot en met 31 januari in Keulen werd gehouden, lijkt de afgelopen coronaperiode goed te hebben doorstaan. Weliswaar was de beurs kleiner dan de edities voor corona, maar deelnemers van de huidige editie waren goed te spreken over het aanbod en de kwaliteit...

Lees bericht


Zoetwarenbeurs ISM 2024 groter en internationaler

Vakbeurzen – 1.350 exposanten uit 70 landen en 35 paviljoens. De aankomende zoetwarenbeurs ISM is daarmee nog grotere en internationaler dan voorheen, zo laat de organisatie weten. Tijdens de snoep- en snackbeurs zijn ook diverse prijzen in de wacht te slepen.

Lees bericht

Uitstel zoetwarenbeurs ISM 2023 zorgt voor meer registraties

Vakbeurzen - Na de aankondiging dat de zoetwarenbeurs ISM werd uitgesteld naar 23 tot en met 25 april heeft de organisatie een groot aantal aanmeldingen kunnen registreren. De beurs voor snoep en snacks, die normaal gesproken eind januari wordt gehouden, heeft voor de editie in 2023 al aanvragen ontvangen uit 56 landen en alle continenten. In standruimte is al 40 procent meer geboekt dan de...

Lees bericht

ISM 2023 naar april vanwege onrust in de zoetwarenmarkt

Beurzen - 's Werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks verschuift volgend jaar eenmalig van januari naar april. De uitdagingen en de onzekerheden binnen de internationale zoetwarenindustrie zijn dermate groot dat organisatie in samenspraak met fabrikanten en belangenpartijen heeft besloten de beurs drie maanden uit te stellen. De beurs is volgend jaar ook een dag korter.

Lees bericht


ISM komt terug met 1.085 exposanten uit 56 landen

Vakbeurs - Na een pauze van twee jaar komt de ISM  terug met 1.085 exposerende bedrijven uit 56 landen. De internationale vakbeurs voor zoetwaren en snacks wordt van 30 januari tot en met 2 februari in Keulen gehouden. Parallel aan de ISM vindt ook de ProSweets Keulen plaats, internationale leveranciersbeurs voor de snoep- en snackindustrie, met 213 exposanten.

Lees bericht

ISM Award 2022 gaat naar chocoladebedrijf Luigi Zàini

Verkiezing – Luigi Zàini Jr., CEO van het Italiaanse zoetwarenbedrijf Luigi Zàini S.p.A., is winnaar geworden van de ISM Award van dit jaar. Met deze prijs eert 's werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks voor het eerst de directeur van een Italiaans bedrijf voor zijn buitengewone diensten in de zoetwaren- en snackindustrie.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid