ISM 2022 komt met gevarieerd programma


De beurs wordt georganiseerd met strikte veiligheidsrichtlijnen

Vakbeurzen – Na een pauze van twee jaar wordt van 30 januari tot 2 februari 2022 in Keulen weer de internationale snack -en zoetwarenbeurs ISM gehouden. Dit keer wordt de hybride beurs met een nog gevarieerder programma georganiseerd. Momenteel worden de laatste consumenten- en producttrends, innovaties en start-up pitches vastgesteld.

Met momenteel ongeveer 1.200 geregistreerde exposanten uit meer dan 60 landen, biedt de ISM een goede uitgangspositie om in januari weer te starten, zo laat de organisatie weten. En met het beveiligings- en hygiëneconcept #B-SAFE4business en de 3G-toegangscontrole CH3CK zorgt de organisatie er voor dat het hoogste niveau van beveiliging geldt voor deelnemende bedrijven en bezoekers. “Als toonaangevende bijeenkomst in de branche is het onze belangrijkste zorg om de herstart voor de branche zo veilig mogelijk te maken. Tegelijkertijd willen we als onderdeel van ons evenementen- en congresprogramma nieuwe accenten leggen met nieuwe onderwerpen. Deskundige lezingen, speciale shows, start-up pitches en prijsuitreikingen zijn slechts enkele van de hoogtepunten waar bezoekers van ISM naar uit kunnen kijken”, aldus Sabine Schommer, directeur ISM uit.

Nieuwe productshowcase

De New Product Showcase is dé centrale plek voor innovaties. Vakbezoekers kunnen de nieuwe producten voor 2022 in tal van vitrines bekijken als onderdeel van de speciale tentoonstelling "New Product Showcase" in de nieuwe hal 1. Daarnaast worden daar de drie meest innovatieve producten van ISM 2022 gepresenteerd, die tijdens de ISM Night zijn uitgereikt.

Trend Hof

De Trendcourt in hal 5.2 staat in het teken van trends in de zoetwarenindustrie. In drie gebieden worden verschillende accenten gelegd. Nieuwe producttrends en ontwikkelingen in de branche zullen in een speciale ruimte worden getoond. Daarnaast vinden er meerdere keren per dag trendpresentaties plaats van Innova Market Insights en Euromonitor International als onderdeel van de Expert Stage. De Expert Stage is tevens de centrale locatie voor de uitwisseling van kennis en informatie en een gelijktijdige lezingpodium voor de ISM en ProSweets Keulen.

Bron: ISM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ISM Award 2022 gaat naar chocoladebedrijf Luigi Zàini

Verkiezing – Luigi Zàini Jr., CEO van het Italiaanse zoetwarenbedrijf Luigi Zàini S.p.A., is winnaar geworden van de ISM Award van dit jaar. Met deze prijs eert 's werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks voor het eerst de directeur van een Italiaans bedrijf voor zijn buitengewone diensten in de zoetwaren- en snackindustrie.

Lees bericht


DSEA neemt taken over van zoetwarenorganisatie VBZ

Samenwerking - VBZ, de brancheorganisatie voor koek, snoep, chocolade, zoutjes en noten en de Dutch Sweets Export Association (DSEA) hebben een 5 jarige samenwerkingsovereenkomst ondertekend. DSEA neemt alle exportactiviteiten van VBZ voor koek, snoep en chocolade over met ingang van 1  januari 2022.

Lees bericht

ISM en ProSweets Keulen gaan door in 2022

Vakbeurzen – Op 30 januari 2022 gaan de deuren van de ISM en ProSweets in Keulen open. De internationale zoetwarenbeurs telt ongeveer 1.200 exposanten uit meer dan 60 landen. Voor de leveranciersbeurs ProSweets hebben zich 230 exposanten ingeschreven.

Lees bericht

Ook ISM & ProSweets komen met fysieke en @home-editie

Vakbeurzen – In navolging van de Anugo komen ook de beurzen ISM en ProSweets met een digitaal plaform waar bedrijven en vakmensen elkaar kunnen ontmoeten en waar afspraken gemaakt kunnen worden later het jaar. Deze @home-platforms zijn voor exposanten en bezoekers beschikbaar op 1 en 2 februari 2022, de fysieke beurs begint al op 31 januari 2022.

Lees bericht


Snack- en zoetwarenbeurs ISM krijgt Japanse editie

Vakbeurzen – De Duitse ISM organiseert volgend jaar ook een snack- n zoetwarenbeurs beurs in Japan. De ISM-Japan is nieuw en wordt van 13 tot en met 15 April 2022 in het Tokyo Big Sight complex in Tokyo Japan gehouden. De Dutch Sweets Export Association (DSEA) organiseert samen met beurorganisator RS Vision Expo op maandag 18 oktober een informatiemiddag over de nieuwe beurs.

Lees bericht

Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid