ISM Award 2022 gaat naar chocoladebedrijf Luigi Zàini


Veel aandacht voor verpakkingen bij Luigi Zàini / Foto bij: Luigi Zàini

Verkiezing – Luigi Zàini Jr., CEO van het Italiaanse zoetwarenbedrijf Luigi Zàini S.p.A., is winnaar geworden van de ISM Award van dit jaar. Met deze prijs eert 's werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks voor het eerst de directeur van een Italiaans bedrijf voor zijn buitengewone diensten in de zoetwaren- en snackindustrie.

Luigi Zàini S.p.A. produceert en verkoopt cacao en suikerhoudende producten. Het familiebedrijf exporteert de Zàini-producten naar zo’n 80 landen. De producten van Zàini zijn altijd al verkrijgbaar geweest in verschillende vormen en kleuren en verpakt in luxe verpakkingen of felgekleurde dozen in vintage stijl. In de loop van de tijd zijn er, in lijn met de huidige trends, suikervrije en gechocolateerde fruitvarianten toegevoegd aan het traditionele Italiaanse zoetwaren.

Het paradepaardje van het zoetwarenbedrijf is nog steeds de 'Emilia Line', een extra donkere chocolade in blokjes, die nu vooral gebruikt wordt voor het maken van chocoladedesserts.

Bron: ISM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ISM 2022 komt met gevarieerd programma

Vakbeurzen – Na een pauze van twee jaar wordt van 30 januari tot 2 februari 2022 in Keulen weer de internationale snack -en zoetwarenbeurs ISM gehouden. Dit keer wordt de hybride beurs met een nog gevarieerder programma georganiseerd. Momenteel worden de laatste consumenten- en producttrends, innovaties en start-up pitches vastgesteld.

Lees bericht


DSEA neemt taken over van zoetwarenorganisatie VBZ

Samenwerking - VBZ, de brancheorganisatie voor koek, snoep, chocolade, zoutjes en noten en de Dutch Sweets Export Association (DSEA) hebben een 5 jarige samenwerkingsovereenkomst ondertekend. DSEA neemt alle exportactiviteiten van VBZ voor koek, snoep en chocolade over met ingang van 1  januari 2022.

Lees bericht

ISM en ProSweets Keulen gaan door in 2022

Vakbeurzen – Op 30 januari 2022 gaan de deuren van de ISM en ProSweets in Keulen open. De internationale zoetwarenbeurs telt ongeveer 1.200 exposanten uit meer dan 60 landen. Voor de leveranciersbeurs ProSweets hebben zich 230 exposanten ingeschreven.

Lees bericht

Ook ISM & ProSweets komen met fysieke en @home-editie

Vakbeurzen – In navolging van de Anugo komen ook de beurzen ISM en ProSweets met een digitaal plaform waar bedrijven en vakmensen elkaar kunnen ontmoeten en waar afspraken gemaakt kunnen worden later het jaar. Deze @home-platforms zijn voor exposanten en bezoekers beschikbaar op 1 en 2 februari 2022, de fysieke beurs begint al op 31 januari 2022.

Lees bericht


Snack- en zoetwarenbeurs ISM krijgt Japanse editie

Vakbeurzen – De Duitse ISM organiseert volgend jaar ook een snack- n zoetwarenbeurs beurs in Japan. De ISM-Japan is nieuw en wordt van 13 tot en met 15 April 2022 in het Tokyo Big Sight complex in Tokyo Japan gehouden. De Dutch Sweets Export Association (DSEA) organiseert samen met beurorganisator RS Vision Expo op maandag 18 oktober een informatiemiddag over de nieuwe beurs.

Lees bericht

Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid