ISS presenteert nieuw cateringconcept Colourz


Catering – ISS Catering Services heeft een nieuw cateringconcept geïntroduceerd. Met Colourz speelt het bedrijf in op de toenemende vraag naar gezonde voeding en buitenlandse gerechten. Het hoofdkantoor van FrieslandCampina in Amersfoort had de primeur van het cateringconcept. Colourz is vooral bedoeld voor grootschalige cateringlocaties. Binnen het concept worden verschillende Oosterse, Noord-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse gerechten gepresenteerd. De saladebar is de pijler van het concept, zo laat ISS weten, met een horecamatige aanpak in service, aanbod en ambiance. De gasten kunnen o.a. kiezen uit couscous, tabouleh, quinoa, bulgur, harissa,  humus en falafel. De bereiding gebeurt met verse ingrediënten en altijd in het zicht van de gast. En omdat veel authentieke gerechten uit de Oosterse keuken vleesloos zijn speelt ISS, volgens Michel du Crocq, conceptmanager catering van de cateraar met het nieuwe concept ook in op de verschuiving van dierlijke naar plantaardige eiwitten. Marko van Viersen, manager Facility Services FrieslandCampina: “Wij richten ons bij FrieslandCampina op de realisatie van gezonde, verantwoorde, voedzame en lekkere voeding. De eerste reacties van onze medewerkers zijn bijzonder positief op het nieuwe concept. Ze zijn enthousiast over de gerechten, de presentatie en decoratie”. ISS Facility Services werd in 1901 in Kopenhagen (Denemarken) opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste facilitaire dienstverleners ter wereld met een omzet van 10,7 miljard. ISS levert een breed scala aan diensten, zoals facility management, cleaning services, catering services, security services, support services en property services. Bron: @FoodClicks Catering – ISS Catering Services heeft een nieuw cateringconcept geïntroduceerd. Met Colourz speelt het bedrijf in op de toenemende vraag naar gezonde voeding en buitenlandse gerechten. Het hoofdkantoor van FrieslandCampina in Amersfoort had de primeur van het cateringconcept. Colourz is vooral bedoeld voor grootschalige cateringlocaties. Binnen het concept worden verschillende Oosterse, Noord-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse gerechten gepresenteerd. De saladebar is de pijler van het concept, zo laat ISS weten, met een horecamatige aanpak in service, aanbod en ambiance. De gasten kunnen o.a. kiezen uit couscous, tabouleh, quinoa, bulgur, harissa,  humus en falafel. De bereiding gebeurt met verse ingrediënten en altijd in het zicht van de gast. En omdat veel authentieke gerechten uit de Oosterse keuken vleesloos zijn speelt ISS, volgens Michel du Crocq, conceptmanager catering van de cateraar met het nieuwe concept ook in op de verschuiving van dierlijke naar plantaardige eiwitten. Marko van Viersen, manager Facility Services FrieslandCampina: “Wij richten ons bij FrieslandCampina op de realisatie van gezonde, verantwoorde, voedzame en lekkere voeding. De eerste reacties van onze medewerkers zijn bijzonder positief op het nieuwe concept. Ze zijn enthousiast over de gerechten, de presentatie en decoratie”. ISS Facility Services werd in 1901 in Kopenhagen (Denemarken) opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste facilitaire dienstverleners ter wereld met een omzet van 10,7 miljard. ISS levert een breed scala aan diensten, zoals facility management, cleaning services, catering services, security services, support services en property services. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid