Jack Daniel’s en Coca-Cola introduceren Ready-To-Drink cocktail


Jack Daniels en Coca Cola hebben elkaar gevonden in een ready-to -drink mix

Introductie – Jack Daniel's en CocaCola kondigen de lancering van Jack Daniel’s & CocaCola ‘Ready-To-Drink’ (RTD) aan. Het gemixte drankje in blik is geïnspireerd op de klassieke barcocktail waarbij Jack Daniel's Tennessee Whiskey en CocaCola worden gecombineerd. Jack Daniel’s & CocaCola is vanaf 1 april verkrijgbaar in Nederland.

Nikos Koumettis, President Europa, bij The CocaCola Company: “Onze smaken vormen samen de perfecte combinatie. Beide merken zijn geïnspireerd door de eindeloze innovatie van onze fans in het mixen.” Marshall Farrer, Chief Strategic Growth Officer en President Europa, van Brown-Forman, de eigenaar van Jack Daniel’s over de samenwerking: “We zijn verheugd dat Jack Daniel's en CocaCola RTD zich uitbreidt naar nieuwe markten. Nu kunnen we de unieke smaak van deze klassieke ‘bar call’, die wereldwijd als standaard is gezet, aanbieden aan onze consumenten in Europa.”

Klassiek design

De mix en het design van de verpakking (330ml blik) brengen de twee Amerikaanse merk-iconen nu samen. Op de verpakking zie je de herkenbare elementen van beide merken terug. Het gedurfde rood en het logo van CocaCola gecombineerd met de Jack Daniel's zwarte verpakking en Old No. 7 handelsmerk.

Verkrijgbaarheid

Naast Nederland zal de mix nu ook verkrijgbaar zijn in Japan, de Verenigde Staten en andere geselecteerde markten in Europa. Jack Daniel's & CocaCola RTD is vanaf 1 april verkrijgbaar in Nederland via diverse (online) supermarkten zoals Albert Heijn, PLUS, Flink en Picnic. Maar ook via bioscopen zoals Pathé, Kinepolis en Vue, festivals en travellocaties zoals onder andere NS kiosk en stationhuiskamers.

Bron: Coca-Cola/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Woodford Reserve Old Fashioned Week 2023

Event - Van 12 tot en met 19 november is het Woodford Reserve Old Fashioned Week. Tijdens deze week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven. Voor whiskeyliefhebbers de ideale manier om innovatieve twists uit te proberen of zelf de ultieme Old Fashioned te maken.

Lees bericht

© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid