Jarko Barten volgt Fred ten Kroode op bij Valderrama


Voormalig chef kok Jarko Barten neemt het olijfoliemerk Valderrama over en wil het merk verder uitbouwen

Opvolging - Fred ten Kroode is per 1 januari dit jaar teruggetreden als eigenaar van Valderrama Benelux. Voormalig chef kok Jarko Barten volgt hem op en wil het olijfoliemerk verder uitbouwen.

Barten is opgeleid tot kok en werkte onder andere bij restaurant Parkheuvel in Rotterdam. “Als jonge kok mocht ik in 2004 bij Parkheuvel, onder begeleiding van Cees Helder, met de olijfolie van Valderrama aan de slag”, aldus Jarko in een toelichting op zijn stap. “Ik was direct fan. Ook nadat ik de horeca had verlaten bleef ik thuis met de oliën van dit merk werken. Toen de kans zich voordeed om onderdeel van de geschiedenis van Valderrama te worden, heb ik deze direct gegrepen.”

Bron: Valderrama/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid