John Kruijssen benoemd tot commissaris bij SPAR Holding


Benoeming - John Kruijssen is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van SPAR Holding te Waalwijk. Hij is hiermee de opvolger van Kees Kiestra. Kruijssen wil de rol van SPAR als ‘king of convenience’ verder versterken.

Kruijssen is benoemd door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op voordracht van de Sligro Food Group en neemt per 20 april 2022 zitting in de Raad. Volgens het bedrijf krijgt SPAR met Kruijssen een zeer ervaren retailer in de Raad van Commissarissen. Kruijssen vervult momenteel de CEO-rol bij Beter Bed en was in het verleden onder meer eindverantwoordelijk voor Detailresult, Markeur en de Convenience Retail activiteiten van Shell wereldwijd. “Ik kijk ernaar uit om kwalitatief bij te kunnen dragen, gebruik makende van mijn ervaringen in foodretail in Nederland en convenience retail wereldwijd om de ambitie ‘king of convenience’ waar te maken”, zo laat Kruijssen weten.


Kiestra treedt terug
Na ruim acht jaar een zeer betrokken commissaris voor SPAR te zijn geweest, is Kees Kiestra per 20 april 2022 teruggetreden vanwege de afloop van twee benoemingstermijnen. SPAR Holding zegt Kiestra ‘zeer erkentelijk te zijn voor zijn langdurige bijdrage aan het succes van SPAR’. Naast voorzitter Saskia van Walsum bestaat de Raad van Commissarissen van SPAR Holding uit Duncan Hoy, Anita Wetterhahn-Reijnen en Rob van der Sluijs.
SPAR Holding is in Nederland merkhouder van de buurtsupermarkt-formules SPAR en Attent. Onder het merk vallen in totaal zo’n driehonderd winkels, waaronder SPAR city, SPAR enjoy, SPAR university en SPAR express (foto) die allemaal worden gerund door zelfstandige ondernemers.

Auteur: paulpeterblonk@gmail.com

Gerelateerd nieuws

SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

Lees bericht


‘Sligro en Simon Loos gaan emissievrij leveren in Amsterdam’

Groothandel - Sligro Food Group en Simon Loos zetten een volgende stap in de emissievrije bevoorrading van de hoofdstad. Vanaf donderdag wordt een volledig elektrische Mercedes-Benz eActros koelbakwagen ingezet voor de belevering van hotels, bars, restaurants, sportclubs en andere klanten van Sligro Food Group.

Lees bericht


Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees bericht


Shell lanceert assortiment vega(n) broodjes en snacks

Formulenieuws – Vanaf woensdag 2 maart kunnen automobilisten langs de (snel)weg genieten van een vega(n) lunch of tussendoortje. Het gaat om producten als focaccia avocado, broodje vega bal en satébroodje. De producten zijn verkrijgbaar bij alle deli2go, deli by Shell en Shell Café locaties in Nederland.

Lees bericht

Shell Hackelaar heropent met shopconcept Shell Café

Formulenieuws – Shell-tankstation Hackelaar langs de A1 bij Muiden is donderdag heropend met het nieuwste Shell-shopconcept, Shell Café. Naast verschillende lokketten voor verse juices, broodjes en snacks staan er ook twee koffiemodules; een counter van Starbucks en van Shell Café.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid