Sligro opnieuw Founding Partner Gastvrij Rotterdam


Sligro zal samen met Heineken een stand van 170m² inrichten midden op de beursvloer in hal 4

Vakbeurzen - Sligro Food Group heeft niet alleen haar deelname bevestigd, maar zich ook weer gecommitteerd als Founding Partner aan Gastvrij Rotterdam. Het aantal Founding Partners komt daarmee op 14. Sligro zal deelnemen samen met Heineken.

Vanaf de eerste editie van Gastvrij Rotterdam in 2013 zijn uit verschillende productgroepen Founding Partners verbonden aan Gastvrij Rotterdam, de beurs voor het midden- en hoogsegment Horeca. De jaarlijkse beurs, gehouden in Rotterdam Ahoy in september, trekt inmiddels ruim 500 exposanten en 18.500 horecamanagers en -ondernemers als bezoeker.

Heineken

Sligro zal samen met Heineken een stand van 170m² inrichten midden op de beursvloer in hal 4. De vorige editie waren beide bedrijven ook al in die hal te vinden, alleen toen beide met een eigen stand. Dit jaar staan zij verenigd op één stand. Patrick Hagoort, Regionaal Salesmanager Zuid-Holland: “Ook dit jaar ontvangen we onze relaties graag op onze stand tijdens Gastvrij Rotterdam, waar we willen inspireren om je als foodprofessional echt verder te brengen.”

Gastvrij Rotterdam

De 11e editie van Gastvrij Rotterdam wordt gehouden van 23 tot en met 25 september 2024. Als gastronomisch platform voor horecaprofessionals biedt de beurs meer dan 500 leveranciers van food en non-food producten en diensten én een uitgebreid programma.

Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Horecava en Wine Professional bundelen opnieuw de krachten

Vakbeurzen - Tijdens Horecava 2026 slaan Horecava en Wine Professional opnieuw de handen ineen. De grootste horecabeurs van Nederland en de vooraanstaande wijnbeurs van de Benelux presenteren samen Taste of Wine Professional met een programma dat wijn laat aansluiten bij het thema van dit jaar: Betaalbare luxe.

Lees bericht




Horecava 2026 draait om betaalbare luxe

Vakbeurzen - De komende editie van Horecava, van 12 tot en met 15 januari 2026 in RAI Amsterdam, staat voor een belangrijk deel in het teken van ‘betaalbare luxe’. De vakbeurs richt zich dit jaar vooral op hoe horecaondernemers hoogwaardige gastbeleving kunnen blijven bieden in een tijd van stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid