Jonge ondernemer heropent Family Stolwijk met specialiteiten


Formulenieuws – Negentien jaar is hij pas, maar met steun van zijn ouders ziet Doudou He het helemaal zitten om Family Stokwijk te heropenen. De verbouwing is achter de rug en de specialiteiten zijn gebleven.

Doudou He is samen met zijn ouders in de nieuwe Family al enige tijd druk bezig. “Het is een vreemde tijd om hierin te beginnen en de zaak te openen” laat hij weten. De vorige eigenaren, de familie Eegdeman, hebben een bekende naam in Stolwijk. De twee broers hebben ruim dertig jaar het cafetaria in handen gehad. Het assortiment kende een aantal opmerkelijke klassiekers, zoals de kaassoufflé daar genaamd Grote Kaas, gemaakt van jong belegen kaas,. Maar ook de kruidenboter bijvoorbeeld is zeer populair onder de bezoekers. In het eethuis wordt deze vaak geserveerd bij de ambachtelijke varkenshaassaté. Die producten blijven allemaal in het assortiment.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert 30 jarig bestaan

Formulenieuws – Vandaag op de dag af, bestaat FHC Formulebeheer 30 jaar. Zaterdag 30 maart is dan ook de aftrap van het jubileumjaar van het formulehuis, bekend van de franchiseformules Foodmaster, VITAL en Family. Het komend jaar staan tal van activiteiten op het programma.

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht


Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk

Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

Lees bericht



FHC maakt live-uitzending van Ondernemersdag 2020

Formulenieuws – De jaarlijkse ondernemersdag van FHC Formulebeheer op een bijzondere locatie ging dit jaar niet door als gevolg van alle coronamaatregelen, maar bijzonder was de dag wel; deze keer werd de bijeenkomst volledig online uitgezonden, met als toepasselijke titel: For a Better Day.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid