Jorg Brouwer nieuwe general manager Iglo Nederland


Jorg Brouwer wordt nieuwe general manager van Iglo Nederland

Benoeming - Jorg Brouwer treedt per deze maand aan als general manager van Iglo Nederland. Voor deze overstap werkte hij als general manager global sales bij Nomad Foods International in het Verenigd Koninkrijk, het moederbedrijf van Iglo Nederland.

Brouwer heeft ruim 20 jaar marketing en sales ervaring in de FMCG branche in binnen- en buitenland, bij onder andere Unilever. In zijn nieuwe rol volgt hij Michel Acda op, die het merk verlaat om zich te richten op advies en consultancy rondom plantaardige voeding.

Het is Iglo’s missie om met hun vriesverse groenten, vis en complete maaltijden de consument te helpen om iedere dag weer een verantwoorde, lekkere en makkelijke keuze te maken. Hierin trekt het Nederlandse bedrijf op met andere partijen om de voordelen van koken met diepvriesproducten onder de aandacht te brengen.

Bron: Iglo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVriesVers Platform benoemt twee nieuwe bestuursleden

Benoeming – Het VriesVers Platform heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Tot het huidige VVP-bestuur treden toe Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn). VriesVers Platform ziet zich als platform in om het imago rond vriesverse producten te verbeteren.

Lees bericht

Unilever haalt mijlpaal van 1 miljoen geredde producten

Voedselverspilling  – De samenwerking tussen Unilever en Too Good To Go tegen voedselverspilling heeft in twee jaar tijd 1 miljoen producten gered. Deze mijlpaal werd bereikt met het aanbieden van magic boxen, een verrassingspakket met producten die tegen de ‘ten minste houdbaar tot-datum' (THT) zitten, die via de Too Good To Go-app worden aangeboden. Eind 2022 introduceerden beide partijen ook de mogelijkheid om...

Lees bericht
Unilever zet volgende stap tegen voedselverspilling

Voedselverspilling – Too Good To Go en Unilever zetten de volgende stap in de strijd tegen voedselverspilling. Voortaan is het mogelijk om via de Too Good To Go app een pakket met producten van onder andere Unox, Knorr, Calvé en Conimex thuis te laten bezorgen, direct van de maker naar de consument. Dat betekent ook voor Too Good To Go nieuwe...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid