Jorg Brouwer nieuwe general manager Iglo Nederland


Jorg Brouwer wordt nieuwe general manager van Iglo Nederland

Benoeming - Jorg Brouwer treedt per deze maand aan als general manager van Iglo Nederland. Voor deze overstap werkte hij als general manager global sales bij Nomad Foods International in het Verenigd Koninkrijk, het moederbedrijf van Iglo Nederland.

Brouwer heeft ruim 20 jaar marketing en sales ervaring in de FMCG branche in binnen- en buitenland, bij onder andere Unilever. In zijn nieuwe rol volgt hij Michel Acda op, die het merk verlaat om zich te richten op advies en consultancy rondom plantaardige voeding.

Het is Iglo’s missie om met hun vriesverse groenten, vis en complete maaltijden de consument te helpen om iedere dag weer een verantwoorde, lekkere en makkelijke keuze te maken. Hierin trekt het Nederlandse bedrijf op met andere partijen om de voordelen van koken met diepvriesproducten onder de aandacht te brengen.

Bron: Iglo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Mark Hanemaaijer verruilt Unilever voor Europastry

Persoonlijk - Mark Hanemaaijer verruilt Unilever na 12 jaar om aan de slag te gaan bij Europastry als directeur Sales & Marketing Central Europe. Hanemaaijer werkte de afgelopen vijf jaar als directeur Out-of-Home. Daarvoor werkte Hanemaaijer voor de retail binnen Unilever, zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de introductie van het Unilever-assortiment bij Aldi en Lidl.

Lees bericht

Unilever en ID&T gaan samenwerken op 30 evenementen

Samenwerking - Unilever en eventorganisator ID&T Group gaan de komende drie jaar samenwerken op meer dan 30 evenementen binnen het portfolio van ID&T. Op verschillende festivals, waaronder Mysteryland, Defqon.1 Weekend Festival en alle shows van Awakenings, zullen verschillende Unilever-merken, zoals Lipton Ice Tea, te zien zijn.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid